Simona Halep, săgeți către rivale: Devine deranjant
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Simona Halep priveşte cu ochi buni introducerea regulii prin care se limitează timpul dintre servicii la 20 secunde, scrie Prosport. În trecut, sportiva s-a plâns că adversarele trag de timp pentru a o scoate din ritm.

Tenisul feminin vine de anul următor cu un set de regului noi, iar Halep salută iniţiativa de a limita timpul dintre servicii la 20 de secunde.

În trecut, numărul 1 mondial a acuzat că anumite sportive au tras de timp pentru a o scoate din ritm: "Eu mă adaptez uşor la reguli, iar treaba asta cu 20 de secunde la serviciu îmi place, niciodată nu am stat peste regulament. Chiar e un lucru bun că se întâmplă", a declarat Halep pentru DigiSport.

Halep a explicat cum va fi pusă în aplicare noua regulă şi a recunoscut că anumite obieceiuri sunt deranjante: "Cred că am auzit ceva, că o să fie un ceas care o să bipăie, e bine pentru că sunt sportive care stau şi încalcă această regulă. La un moment dat devine deranjant, dar când intri în meci şi eşti concentrat nu prea te mai gândeşti", a adăugat numărul 1 mondial.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel