Simona Halep s-ar fi mutat din România. În ce țară ar fi plecat în secret
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Inquam Photos - Cristi Vescan
Inquam Photos - Cristi Vescan
Simona Halep s-ar fi mutat în secret din România. 

Simona Halep s-ar fi mutat în secret din România. Cel puțin asta rezultă dintr-un fragment al motivării tribunalului în cazul tenismenei. În raportul publicat de ITIA, în baza căruia Simona Halep a fost suspendată patru ani după ce a fost descoperită dopată, apare o informație despre locul în care aceasta și-ar fi mutat domiciliul.

VEZI ȘI: Fost şef al programului de antidoping al ATP, veşti proaste pentru Halep. La TAS poate primi o suspendare mai mare

"Doamna Halep este o româncă de 31 de ani, stabilită în prezent în Franţa. Este o jucătoare profesionistă de tenis cu reputație internațională și a obținut un mare succes în carieră. A fost de două ori pe locul 1 mondial la simplu, în 2017 și 2019. Ea are 24 titluri de simplu, incluzând Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019", este prezentarea pe care tribunalul londonez i-a făcut-o Simonei Halep, în motivarea din procesul de dopaj, scrie Antena3.ro.

Simona Halep ar fi fost sfătuită în trecut să îşi mute reşedinţa în altă ţară

Sursa citată menționează că Simona Halep a mai fost sfătuită în trecut să îşi mute reşedinţa în altă ţară, pentru a plăti impozite mai mici pe banii câştigaţi în turnee. Se pare că faimoasa sportivă a respins ideea până recent, iar acum s-a stabilit în Franţa.

VEZI ȘI: Martina Navratilova, despre suspendarea Simonei Halep: ”Este singura instanță în care ești judecat vinovat până când îți poți dovedi nevinovăția”

Reamintim că jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, potrivit Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis (ITIA). ITIA a precizat că un tribunal independent a suspendat fostul lider mondial pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP).

Se pare că prima încălcare a regulamentului în cazul Simonei Halep (31 ani), dublă campioană de Mare Şlem (Roland Garros 2018, Wimbledon 2019), ar fi legată de identificarea substanţei interzise roxadustat la US Open în 2022, în urma unui test antidoping în timpul competiţiei, iar a doua este legată de neregularităţile fin paşaportul său biologic (ABP).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel