Simona Halep s-a căsătorit cu iubitul ei, Toni Iuruc. Imagini de la cununie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Simona Halep
Sursa foto: Instagram Simona Halep
Simona Halep s-a căsătorit civil, ieri, cu iubitul ei, Toni Iuruc. Au apărut primele imagini de la eveniment.

Cei doi soţi şi-au primit invitaţii la casa lor din Izvorani, iar petrecerea a început în jurul orei 19.30. Alături de Simona au fost părinţii ei, Stere şi Tania Halep, fratele ei şi mai multe rude de la Constanţa, scrie prosport.ro. Invitaţii au fost aşteptaţi de Toni Iuruc la un restaurant din Pipera, iar de acolo aceştia au plecat către casa celor doi din Izvorani.

Vezi AICI imagini de la cununia Simonei Halep.

Simona Halep a purtat o rochie scurtă, roșie, cu un umăr gol, fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze. Dani Caramihai, vărul lui Toni Iuruc și cofondatorul clubului Fratelli, a fost cel care i-a cununat ce cei doi.

"Am luat decizia de a mă retrage"

Tenismena s-a cununat civil chiar în ziua în care au începutul Jocurile Olimpice de la Tokyo, eveniment la care a refuzat să participe din cauza unei probleme de sănătăte.  

"Nimic nu-mi aduce mai multă mândrie decât să reprezint România, dar, din păcate, recuperarea după accidentarea mea la gambă necesită mai mult timp și am luat decizia de a mă retrage de la Jocurile Olimpice din această vară. După dezamăgirea produsă de retragerea de la Open-ul francez și de la Wimbledon, lipsa mea de la Jocurile Olimpice este extrem de greu de suportat, dar sunt hotărâtă să revin mai puternică. Voi urmări și voi încuraja sportivii români de acasă”, anunța Simona Halep, în iunie.

Simona Halep ar fi primit inelul de la iubitul său în luna iunie a acestui an. Cei doi au o relație din vara lui 2019. Presa a relatat că tenismena s-ar fi logodit la finalul lui 2019 cu iubitul său Toni Iuruc, însă știrea a fost dezmințită de tenismena, în noiembrie 2019.

”În ciuda articolelor apărute în presa din România, vreau să confirm faptul că nu sunt nici logodită și nici nu am stabilit data nunții mele. Cu toate că apreciez faptul că trăiesc o viață care mă pune în atenția publicului, zvonurile în privința vieții mele personale sunt incorecte și dezamăgitoare. Vreau să îmi asigur susținătorii că acele zvonuri sunt false. Cu siguranță, voi anunța orice veste fericită legată despre o viitoare logodnă. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, Simo”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook la acel moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel