Simona Halep, Rolland Garros. Cum explică parcursul excelent
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Jucătoarea română de tenis Simona Halep a afirmat că meciul cu Carla Suarez Navarro, câștigat, luni, cu 6-1, 6-1, în optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al său în acest an.

Cred că am jucat cel mai bun meci al meci în acest an. Ea e foarte bună pe zgură. Am împins-o mereu dincolo de linia de fund, am încercat să fiu agresivă și am fost motivată în plus, pentru că îmi place foarte mult acest teren și e extraordinar să joci din nou sferturi de finală, a declarat Halep după victoria de luni, citată de site-ul oficial al turneului.

Simona Halep a început să arate drept candidată remarcabilă care va câștiga primul său titlu de Grand Slam, prin performanța produsă luni la Roland Garros 2017 — și poate cea mai bună reușită de o jucătoare până acum — spulberând provocarea unei adversare în mod normal problematice, Carla Suarez Navarro, pe terenul Philippe-Chatrier, scrie sursa menționată.

Halep, a treia favorită, care anunțase înainte de debutul turneului că are șanse 50%-50% de a participa, din cauza accidentării la gleznă suferite în turneul de la Roma, a obținut prima sa victorie pe zgură în fața spaniolei, după patru eșecuri, având acum 7-5 la general.

Trebuie să spun că a făcut un meci extraordinar. A avut lovituri cu multă consistență. A jucat fără greșeală, a spus, la rândul său, Carla Suarez Navarro.

Halep i-a dat dreptate, apreciind jocul său ca unul complet. Singurul moment de cumpănă a fost în debutul meciului, când iberica a avut 40-15 pe serviciul româncei, dar Simona a salvat cele două mingi de break și apoi și-a adjudecat ghemul, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel