Simona Halep Roland Garros 2019. Mesajul sportivei înainte de marele turneu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Simona Halep Roma 2019 rezultat meci cu Marketa Vondrousova. Meciul revanșei. foto: @simonahalep - FB
Simona Halep Roma 2019 rezultat meci cu Marketa Vondrousova. Meciul revanșei. foto: @simonahalep - FB
Simona Halep se pregăteşte de revenirea la Roland Garros, acolo unde are de apărat titlul obţinut anul trecut. Actualmente pe locul trei mondial, sportiva din România poate ieşi în afara top 10 WTA pentru prima dată după cinci ani, dacă nu reuşeşte un parcurs bun la Paris. Cu toate astea, românca le-a transmis un mesaj celor care o critică, înainte de debutul la turneul preferat de Grand Slam. 

Simona a dezvăluit care a fost unul dintre "reproşurile" primite de-a lungul carierei.  Unul dintre acestea a fost legat de înălţimea campioanei noastre. Simona Halep are o înălţime de 1,68 metri.

"Toate criticile m-au motivat. Mulţi mi-au spus că sunt prea mică şi că nu voi fi niciodată campioană. Dar am o inimă mai mare ca înălţimea mea", este mesajul Simonei Halep de pe InstaStory. 

Simona Halep, trei finale la Roland Garros

Românca de pe locul trei WTA a ajuns de trei ori în finala turneului Roland Garros până acum, o dată în 2014, apoi consecutiv în 2017 şi 2018. Ultima finală, cea de anul trecut, a însemnat şi cucerirea primului titlu de Grand Slam din carieră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel