Simona Halep, răsfăț la Dubai: ”E rușinos să recunosc, dar o voi face”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Simona Halep (2 WTA) a câștigat turneul de la Dubai după o finală electrizantă cu Elena Rybakina, iar după victorie a ales să se răsfețe în ”capitala shopping-ului mondial”.

Simona Halep a anunțat și unde va sărbători primul trofeului al anului și al 20-lea din carieră, după epuizantul 3-6, 6-3, 7-6 cu Elena Rybakina. 

Fostul lider WTA va merge la Burj Al Arab, un luxos hotel din Dubai, împreună cu Toni Iuruc.

"Nu ar trebui să vă spun, dar totuși o voi face. Mâine voi merge la Burj Al Arab. E rușinos pentru mine, dar nu am fost niciodată acolo. Voi merge să iau prânzul acolo. Abia aștept", a spus Halep, la conferința de presă.

Burj Al Arab, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, măsoară 321 de metri. Lucrările pentru construcția hotelului au început în 1994 și au durat cinci ani. În decembrie 1999, hotelul a fost inaugurat, iar costurile au ajuns la două miliarde de dolari.

Simona Halep se află la al doilea titlu la Dubai, după cel din 2015. Astfel, Simona a ajuns la al 20-lea trofeu WTA din carieră. Este prima victorie finală după titlul de anul trecut, de la Wimbledon şi a 37-a din carieră. Halep mai are şi 17 finale pierdute.

Citește și: Simona Halep - Elena Rybakina LIVE score DUBAI. Prima finală în 2020 pentru campioana noastră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel