VIDEO Simona Halep - Qiang Wang, rezultat final în sferturi la Miami
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, Mircea F. Cristian
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep - Qiang Wang tezult | Rezultatul meciului din sferturi pentru Simona cu Wang la Miami Open 2019 a fost în format Live score pe DC News .

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami Open 2019

Simona Halep, a doua favorită, s-a calificat spectaculos în semifinalele turneului WTA de la Miami (Florida/SUA), dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari, după ce a învins-o, miercuri, pe chinezoaica Qiang Wang cu 6-4, 7-5. Halep (27 ani, 3 WTA) s-a impus după o oră şi 38 de minute, iar dacă se va califica în finală va reveni pe primul loc în lume.

VIDEO Simona Halep - Qiang Wang rezultat final

Simona Halep a câștigat meciul cu Qiang Wang, scor 2-0, în sferturile de finală de la Miami Open 2019.

SETUL 2 Simona Halep - Qiang Wang rezultat: 2-0 (6-4 / 7-5)

7-5 VICTORIE! Simona este în semifinale!

6-5

5-5 revenire SPECTACULOASĂ a Simonei!

4-5

3-5

2-5

1-5

1-4

1-3

1-2

1-1

1-0

SETUL 1  Simona Halep - Qiang Wang rezultat: 1-0

6-4

5-4

5-3

5-2

4-2

4-1

3-1

2-1

1-1

1-0 Break Simona!

0-0 Servește Wang

UPDATE 1 - Meciul este reprogramat la 19.10

UPDATE 1 - Meciul este reprogramat la 19.05

Partida Simona Halep - Qiang Wang se joacă în această seară, de la orele 19.00, în sferturile turneului de la Miami Open 2019, turneu Premier Mandatory.

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Ambele jucatoare au avut antrenori australieni, până de curând. Wang a anunțat despărțirea de Peter McNamara din cauza unor probleme de sănătate acumulate în ultimii ani. Halep, care s-a despărțit de Darren Cahill la începutul anului 2019, din cauza unor motive familiale ale australianului, l-a cooptat în echipă pe Daniel Dobre.

Simona Halep, nr. 3 WTA o va întâlni în sferturile turneului de la Miami pe Qiang Wang, nr, 18 WTA. Halep a suferit o accidentare  la genunchiul stâng în partida cu Polona Hercog, în turul secund de la Miami. Ea a declarat pentru Tennis Channel că se simte bine, chiar dacă este foarte obosită.

Simona Halep conferinta de presa Miami 2019

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Qiang Wang a trecut în optimi de Yafan Wang cu scorul de 7-5, 6-4, după o oră și 45 de minute de joc. Simona Halep și Qiang Wang au mai jucat o singură dată împreună în circuitul WTA. Confruntarea a avut loc la Indian Wells în 2018, iar Simona s-a impus cu 7-5, 6-1.

Pentru Simona Halep, partida din această seară este decisivă pentru a  putea redeveni nr. 1 în clasamentul WTA, cu o condiție: accederea în   finală la Miami Open 2019.

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Simona Halep a trecut, în optimi, de Venus Williams, de trei ori câștigătoare la Miami, în două seturi în cea de-a patra întâlnire consecutivă și a intrat în sferturile de finală pentru a patra oară. După ce s-a luptat timp de două ore și 49 de minute împotriva Poloniei Hercog, ajunsă ca lucky looser, a finalizat meciul cu Venus cu 6-3, 6-3 în 72 de minute.

VIDEO Simona Halep victorie la Venus Williams

Citește și: Simona Halep - Venus Williams rezultat - VIDEO | Optimi Miami Open 2019

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Acest turneu rămâne singurul turneu Premier Mandatory unde Halep, fostă campioană la Indian Wells și Madrid, nu a ajuns încă în finală. S-a apropiat când a fost învinsă de Serena Williams în semifinala din 2015 (a pierdut 7-5 în al treilea set), în timp ce a mai ratat la Bacsinszky și Konta în sferturile de finală din 2016 și 2017.

VIDEO Antrenament Halep

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Halep - care este la două victorii de la recâștigarea locului 1 în lume în această săptămână - se află la doar la cea de-a doua apariție într-o semifinală, în ultimele șapte luni, după turneul de la Doha. Ea are până acum cinci victorii la jucătoarele cineze.

Qiang Wang s-a chinuit în fiecare set, în meciul anterior, pentru a câștiga într-un final la compatrioata sa, campioana de la Acapulco, Yafan Wang, cu 7-5, 6-3, într-o oră și 45 de minute. Ea a ajuns la primul ei sfert de finală WTA pe terenul american, fiind cea mai mare realizare a sa din afara Chinei, după ce a jucat doar două meciuri mulțumită unor absențe, și a trecut de Serena Williams (abandon). Cap de serie numărul 18 la Miami, Wang a avut un prim tur liber, după care s-a impus în turul 2 în faţa britanicei Johanna Konta, 6-4, 6-0.

VIDEO Wang Qiang - Wang Yafan, optimi

Simona Halep din nou pe locul 1?

Ashleigh Barty a produs surpriza la Miami și a învins-o pe Petra Kvitova, jucatorea cu care Simona Halep era în luptă directă pentru șefia clasamentului WTA. Australianca Barty s-a impus după două ore și jumătate de joc, scor 7-6 3-6 6-2.

Profitând de acest rezultat, Simona Halep trebuie doar să ajungă în finală pentru a deveni din nou lider WTA. Simona Halep o va întâlni în semifinale pe câștigătoarea partidei dintre Karolina Pliskova și Marketa Vondrousova.

Simona Halep - Qiang Wang | Rezultatul în sferturi la Miami Open 2019 este în format Live score pe DC News.

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Wang este pentru a șasea într-o semifinală, din întreaga sa carieră, prima în afara Asiei și a doua în afara Chinei. Șapte din cele nouă apariții au venit doar anul trecut, când a câștigat titlurile WTA de la Nanchang și Guangzhou și a ajuns în finală la WTA Elite Trophy pentru a termina ca nr. 21 WTA, la sfârșitul anului 2018.

Citește și:  Ce-și cumpără fetele când au bani? Nu face excepție nici Bianca Andreescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel