Simona Halep, printre mari sportivi ai lumii într-o campanie dedicată tinerilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vineri a avut loc lansarea campaniei globale Sport 15, care constă într-o serie de clipuri ce are ca protagonişti nume uriașe ale sportului mondial, ca Lionel Messi, James Rodriguez, Derrick Rose sau Simona Halep.

Pe durata întregului an, campania lansată de Adidas va prezenta poveşti pentru a motiva şi inspira tinerii sportivi din lumea întreagă să evolueze, indiferent de sportul pe care îl practică sau nivelul de performanţă.

"Sport 15 este mai mult decât o campanie. Sport 15 reprezintă o investiţie de lungă durată a brand-ului nostru. Compania noastră are cea mai îndelungată istorie în sport comparativ cu ceilalţi jucători de pe piaţă. Din acest motiv, cunoaştem sportul şi sportivii mai bine decât oricine", a declarat Eric Liedtke, adidas Board Member în cadrul Global Brands, conform gsp.ro.

Vezi și: Simona Halep luptă cu Serena Williams pentru turneul de la Dubai

Toate clipurile video se bazează pe ideea că sportul se poate desfăşura în orice moment. Firma de echipament sportiv arată că fiecare moment din sport reprezintă o şansă de afirmare şi de a construi ceva nou. În sport, nimeni nu deţine prezentul, fiecare minut din orice meci este la îndemâna oricui pentru a fi valorificat.

Alături de Simona Halep, protagoniştii primei serii de clipuri video din cadrul Sport 15 sunt:

- jucătorii de fotbal: Gareth Bale (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona), James Rodriguez (Real Madrid) şi Luis Suarez (FC Barcelona);

- renumiţii jucători NBA: Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Joakim Noah (Chicago Bulls), Derrick Rose (Chicago Bulls) şi John Wall (Washington Wizards);

- jucătorul de fotbal american: DeMarco Murray (Dallas Cowboys).

Citește și: Anunț bombă! Simona Halep a mai concediat un antrenor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel