Simona Halep, principala favorită în turneul de la Dubai. Când este programată tragerea la sorți
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Organizatorii turneului de la Dubai, unde este așteptată Simona Halep, au anunțat data la care va avea loc tragerea la sorți atât a meciurilor din competiția feminină cât și din cea masculină.

Simona Halep este principala favorită a turneului din Dubai. Ea va reveni pe teren odată la începutul săptămânii viitoare.

Simona Halep va pleca la Dubai în zilele ce urmează pentru acomodare. Primul meci din turneul de la Dubai va fi primul oficial după semifinala de la Australian Open 2020, primul turneu de Grand Slam al anului. Ea este prima favorită după ce liderul mondial Ashleigh Barty a decis să se retragă din cauza unei accidentări.

Pregătirea de iarnă, la Dubai

Simona Halep va face deplasarea la Dubai, acolo unde s-a și pregătit în extrasezon, pentru turneul Dubai Duty Free, de categorie Premier. Competiția din Emiratele Arabe Unite va avea loc între 17-22 februarie. Simona s-a impus la Dubai în 2015, după o finală disputată în compania Karolinei Pliskova. Următoarea participare a Simonei va fi la Qatar Total Open, turneu din categoria Premier 5, în perioada 23-29 februarie.

Organizatorii turneului de la Dubai au anunțat pe rețelele de socializare data la care va avea loc tragerea la sorți la competiția din Emiratele Arabe Unite. Tabloul feminin de la Dubai va fi stabilit sâmbătă, pe 15 februarie, în timp ce tragerea la sorți pentru tabloul masculin va avea loc sâmbătă, pe 22 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel