Simona Halep - Paula Badosa, LIVE SCORE. Prima confruntare dintre cele două sportive
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep și Paula Badosa s-au înfruntat, sâmbătă, în premieră în circuitul WTA. Meciul a fost LIVE SCORE pe DCNEWS.RO.

Simona Halep a învins în două seturi! Simona Halep a avut nevoie de o oră și 14 minute pentru a câștiga meciul din turul 2, cu 6-3, 6-1.

După un prim set mai echilibrat, în care cele două au mers cap la cap până la 3-3, Simona Halep a câștigat 8 game-uri consecutive, ducând setul doi la 5-0.

Halep - Badosa, set 1 (6-3)

1 - 0

2 - 0

2 - 1

2 - 2

2 - 3

3 - 3

4 - 3

5 - 3

6 - 3

Halep - Badosa, set 2 (6-1)

1 - 0

2 - 0

3 - 0

4 - 0

5 - 0

5 - 1

6 - 1

Meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul secund al turneului de la Madrid, va avea loc sâmbătă, după ora 20:00.

Simona Halep, locul 21 WTA, s-a calificat în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 Madrid Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shuai Zhang, locul 40 WTA. 

Confruntarea de la Madrid va consemna primul meci direct dintre Simona Halep și Paula Badosa. Meciul va fi LIVE SCORE pe DCNEWS.RO!

„Paula este, probabil, în cel mai bun moment al carierei, va fi un meci greu pentru mine. Trebuie să-mi fac jocul și să dau totul. Nu am nimic de pierdut. Vreau să-mi regăsesc drumul în circuit. Nu îmi e teamă de acest meci, pentru că știu ce înseamnă să înfrunți una dintre cele mai bune jucătoare din lume. Va fi un meci important, o mare provocare pentru mine”, a spus Simona Halep într-un interviu pentru site-ul WTA.

Jucătoarea de tenis Simona Halep a vorbit despre schimbările aduse de Patrick Mouratoglou în stilul ei de joc. Românca vrea să joace mai agresiv. „Simt că pot că relaționez foarte bine cu Patrick, are suficientă putere pentru a mă conduce și aveam nevoie de o persoană care să mă îndrume. Nimeni nu se poate compara cu Serena (n.r. Serena Williams) și nu voi face asta. Patrick știe că sunt o persoană diferită, am un stil de joc diferit, am o structură diferită. Ne concentrăm doar asupra lucrurilor pe care trebuie să le facem pentru a putea deveni cea mai bună versiune a mea. Știu că trebuie să fiu mai agresivă, pentru că tenisul s-a schimbat, din punctul meu de vedere, jucătoarele lovesc mingea cu putere. Anumite jucătoare mă depășeau în momentul în care stăteam departe de linia de baseline. Nu aveam suficientă putere pentru a putea replica. Prin urmare, eram învinsă de puterea pură. Acum, fiind mai agresivă, cred că șansele mele au crescut. Împreună am decis această strategie, am încredere totală în Patrick. Anterior, nu am avut încredere în mine că pot să aplic această strategie în fiecare meci. După ce m-am pregătit timp de o lună la academie, acum este o abordare mai naturală pentru mine. Evident, mai am nevoie de timp, nu voi aplica această tactică în toate meciurile. Dar aceasta este noua abordare", a spus Simona Halep, tot într-un interviu pentru site-ul WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel