Simona Halep, eliminată de Ons Jabeur la turneul de la Madrid
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep a jucat, miercuri, începând cu ora 13.00, cu Ons Jabeur, în sferturi la Madrid.

UPDATE: Simona Halep (30 de ani, locul 21 WTA) a fost eliminată în sferturile turneului de Ons Jabeur (27 de ani, 10 WTA), scor 3-6, 2-6.

Meciul a durat o oră și șapte minute. Simona Halep a avut câteva momente în care și-a pierdut cumpătul și a lovit de câteva ori cu racheta în pământ.

-----

Simona Halep și Ons Jabeur s-au mai întâlnit de trei ori până acum, iar scorul îi este favorabil româncei.

„Va fi un meci total diferit! La Dubai a fost destul de dificil, deoarece toată lumea (n.r. din tribune) era cu ea”, a spus jucătoarea de tenis Simona Halep.

„Uneori, îmi trag energia din spectatori. Îmi place energia pe care o simţi pe teren şi iubesc atmosfera. Este mai bine să ai oameni în tribune decât să fie goale, aşa că va fi în ordine”, a mai spus Simona Halep, potrivit site-ului WTA.

De asemenea, Simona Halep a avut cuvinte frumoase despre viitoarea sa adversară: „Este diferită. Este o persoană grozavă, în primul rând, pentru că ne înţelegem foarte bine. E întotdeauna plăcut să vorbeşti cu ea. Însă de fiecare dată când suntem pe teren e o mare luptă, o bătălie. Sunt aici pentru a da tot ce pot, aşa cum spun în fiecare zi. Mă simt bine pe teren, simt jocul şi aştept cu nerăbdare să joc şi să lupt pentru victorie!”

Amintim că Simona Halep a vorbit despre relaţia cu noul antrenor, Patrick Mouratoglou, după victoria cu Cori Gauff, din optimile WTA Madrid. „Cu Patrick am schimbat multe lucruri în rutina de turneu, dar au venit în mod natural. Nu m-am simțit presată și de aceea simt că nu e dificil să fac aceste schimbări. Parcă a fost mereu așa. Atmosferă bună, energie bună. El mă susține mult, fiindcă sunt o persoană emoțională, știe cum să-mi vorbească, cum să pună problema și să discutăm cum să rezolvăm dacă apare vreo situație deosebită. Pentru mine e dificil să mă încred, sunt o persoană introvertită, trebuie să mă simt confortabil ca să mă deschid, iar cu el așa e fost. Îmi apreciază jocul, felul în care sunt, este ușor să comunicăm, să discutăm prin ce trec în timpul meciurilor, după și înaintea lor.”

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale WTA Madrid, după un meci de senzaţie cu Cori Gauff. Halep a câştigat primul set cu 6-4, după ce s-a cedat un singur break. În actul secund, Gauff a început tare şi a condus cu 3-0 şi 4-1, dar Halep a rămas calmă şi a reuşit să revină, câştigând tot cu 6-4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel