SIMONA HALEP, NEW HAVEN: Adversarele româncei în cursa pentru trofeul câștigat în 2013
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Eliminată de Maria Sharapova în sferturi la Cincinnati, Simona Halep își continuă în această săptămână aventura americană, cu turneul de la New Haven. Românca de pe locul 2 WTA trebuie să-și apere trofeul cucerit în 2013, pentru a nu pierde puncte în clasamentul mondial, însă nu va avea o misiune deloc ușoară.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Simona Halep debutează marți la turneul Premier de la New Haven, dotat cu premii în valoare de 710.000 de dolari. Românca este principala favorită a competiţiei, însă are un tablou destul de dificil în drumul spre trofeu. Printre eventualele adversare ale constănțencei se numără jucătoare precum Flavia Pennetta (locul 12 WTA), Caroline Wozniacki (locul 11 WTA), Eugenie Bouchard (locul 8 WTA) şi Petra Kvitova (locul 4 WTA), scrie prosport.ro.

Citește și: Halep - Sharapova, Cincinnati: CTP dă vina pe antrenor

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Simona Halep va sta în primul tur, pentru ca în manșa secundă să o întâlnească pe câștigătoarea dintre Magdalena Rybarikova (Slovacia, locul 68 WTA) şi Silvia Soler-Espinosa (Spania, locul 71 WTA).

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Greul pentru favorita numărul 1 de la New Haven ar putea începe în sferturile de finală. Acolo constănţeanca ar putea da peste italianca Flavia Pennetta, jucătoare pe care nu a reuşit să o învingă până acum şi în faţa căreia a pierdut în optimile de finală de la US Open 2013.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Pentru un loc în finală, românca s-ar putea duela cu Caroline Wozniacki (locul 11 WTA). În cazul în care Wozniacki nu va ajunge în semifinale la New Haven, Elina Svitolina (locul 39 WTA) şi Garbine Muguruza (locul 27 WTA) sunt alte două posibile adversare dificile de pe jumătatea de tablou a Simonei Halep.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Dacă jumătatea superioară este una puternică, partea inferioară a tabloului este una cu adevărat infernală. Aici le regăsim pe Dominika Cibulkova (locul 13), Andrea Petkovic (locul 19), Samantha Stosur (locul 25), Eugenie Bouchard (locul 8 WTA), Ekaterina Makarova (locul 18) şi Petra Kvitova (locul 4 WTA și a doua favorită de la New Haven).

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Dacă se impune la New Haven, Simona Halep va obține un cec în valoare de 120.000 de dolari şi 470 de puncte în cursa pentru Turneul Campioanelor.

Vezi și: Halep - Sharapova, Cincinnati: cele mai frumoase puncte ale meciului - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel