SIMONA HALEP - NATALIA VIKHLYANTSEVA 6-2, 6-2, în OPTIMI DE FINALĂ la SHENZHEN
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep s-a calificat miercuri dimineață în sferturile de finală de la Shenzhen, după un dublu 6-2 aplicat Nataliei Vikhlyantseva.

Citește și: Simona Halep s-a calificat în optimile de la Shenzhen, după o revenire incredibilă


SIMONA HALEP - NATALIA VIKHLYANTSEVA - 6-2, 6-2


SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep a avut nevoie de puțin peste o oră pentru a o elimina în optimi pe rusoaica de pe locul 588 WTA.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Rusoaica de 17 ani și-a arătat limitele în partida cu numărul 3 mondial și a comis numeroase greșeli neforțate, reușind însă și câteva lovituri spectaculoase, care i-au adus puncte. Sportiva noastră a părut că joacă destul de economicos cu Natalia Vikhlyantseva, forțând doar în anumite momente ale confruntării. Românca a avut însă destule momente în care și-a arătat adevărata valoare, câștigând câteva schimburi de mingi extrem de lungi și disputate.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Pentru succesul din optimile de la Shenzhen, Simona Halep va primi aproape 9.000 de dolari și 60 de puncte în clasamentul WTA.

Vezi și: Simona Halep s-a calificat în optimile de la Shenzhen, după o revenire incredibilă

---------------------

UPDATE:

- 6-2: Simona Halep își face propriul serviciu și se impune cu dublu 6-2 în fața Nataliei Vikhlyantseva. Românca se califică astfel în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen.

- 5-2: Natalia Vikhlyantseva comite numeroase greșeli, iar Halep câștigă un schimb de mingi superb și servește pentru set.

- 4-2: Simona Halep se desprinde într-un game încheiat cu un ace.

- 3-2: Seria break-urilor continuă. Sportiva noastră câștigă pe serviciul advers și revine la conducere.

- 2-2: Rusoaica face re-break și egalează în setul 2.

- 2-1: Simona Halep face break și trece la conducere în actul secund.

- 1-1: Românca egalează pe propriul serviciu.

- 0-1: Natalia Vikhlyantseva începe bine setul secund și își câștigă propriul serviciu.

---------------------

- 6-2: Simona Halep reușește un game alb și își adjudecă fără prea mari eforturi primul set, după 29 de minute.

- 5-2: Vikhlyantseva reduce din diferență pe propriul serviciu, într-un game în care a condus cu 40-0, dar pe care l-a câștigat la 30. Românca va servi pentru set.

- 5-1: Halep continuă să controleze game-urile pe propriul serviciu, pe care și le adjudecă fără emoții.

- 4-1: Natalia Vikhlyantseva câștigă primul punct al meciului, pe propriul serviciu, într-un game în care a reușit mai multe lovituri spectaculoase.

- 4-0: Românca își face ușor serviciul și se desprinde. Rusoiaca de pe locul 588 WTA nu pare capabilă de o replică pe măsura adversarei întâlnite.

- 3-0: Sportiva noastră reușește fără prea mari probleme al doilea break, la 15.

- 2-0: Românca își câștigă greu serviciul, după ce rusoaica a avut patru mingi de break.

- 1-0: Simona Halep a făcut break în debutul meciului, la avantaj.

- 08:34 - A început meciul Simona Halep - Natalia Vikhlyantseva, în optimile de finală de la Shenzhen.

---------------------

- 08:25 - Cele două jucătoare au ieșit pe teren pentru încălzire. Prima care va servi va fi Natalia Vikhlyantseva.

- 08:15 - Partida Simonei Halep din optimile de la Shenzhen va începe în câteva minute. Confruntarea Buyukakcay - Zvonareva s-a încheiat, scor 3-6, 6-7.

- 07:20 - Meciul dintre Simona Halep și Natalia Vikhlyantseva va începe pe terenul central de la Shenzhen, imediat după încheierea partidei Buyukakcay - Zvonareva, scor 3-6, 4-1.

---------------------

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Shenzhen, unde miercuri dimineață o întâlnește pe Natalia Vikhlyantseva.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Meciul dintre românca de pe locul 3 WTA și rusoaica de pe locul 588 în ierarhia mondială va avea loc miercuri dimineață, nu mai devreme de ora 7:30, au anunțat organizatorii turneului de la Shenzhen.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Partida din optimile finală ale competiției din China va fi transmisă în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Natalia Vikhlyantseva are doar 17 ani, a câştigat puţin peste 4.000 de dolari din tenis, şi a intrat pe tabloul principal graţie unui wild-card oferit de organizatori. În primul tur de la Shenzhen a trecut de o jucătoare clasată în Top 100 WTA, Anna-Lena Friedsam (Germania, 85 WTA), cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3.

Vezi și: Mesajul transmis de Halep românilor după prima victorie din 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel