SIMONA HALEP - MIAMI 2015: Românca e lăudată de Agnieszka Radwanska și Ana Ivanovic. Ce spune despre turneu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - MIAMI 2015. Simona Halep a vorbit despre turneul de la Miami, unde va juca direct din turul secund, după ce a câștigat săptămâna trecută competiția de la Indian Wells. De asemenea, românca de pe locul 3 în lume este lăudată de două dintre cele mai bune jucătoare din circuitul WTA.

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. "Nu mă așteptam să câștig la Indian Wells. Vin mult mai relaxată la Miami, pentru că am un titlu important în spate, am mai multă încredere", a declarat Simona Halep în presa locală, conform dolce-sport.ro.

Citește și: SIMONA HALEP o poate devansa pe Maria Sharapova și poate urca pe LOCUL 2 WTA după MIAMI 2015

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. Sportiva noastră și-a câștigat respectul printre adversare și este lăudată de Agnieszka Radwanska, locul 8 WTA, și de Ana Ivanovic, locul 6 WTA.

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. "E o jucătoare extraordinară. E foarte dificil să joci împotriva ei, pentru că nu greșește prea des atunci când o ataci. Are capacitatea de a ataca la rândul său și de a reuși lovituri uriașe", a spus Ana Ivanovic despre Simona Halep.

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. "Niciodată nu-ți oferă puncte gratuite. E o adevărată luptătoare. Chiar poate avea o carieră extraordinară", crede și Agnieszka Radwanska despre româncă.

SIMONA HALEP - MIAMI 2015. Simona Halep va debuta vineri sau sâmbătă la Miami, unde a decis să joace și în proba de dublu (vezi aici detalii).

Citește și: WTA nu crede în Simona Halep! Previziuni sumbre despre româncă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel