Simona Halep, lăudată în Gazzetta dello Sport după victoria cu Sara Errani de la Stuttgart
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep a învins-o, vineri, pe italianca Sara Errani, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart, scor 6-4, 6-4.

MECIUL SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI POATE FI URMĂRIT AICI, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 14:30

Vezi aici detalii: Simona Halep a învins-o pe Sara Errani și s-a calificat în semifinale la Stuttgart

Prestaţia Simonei Halep a fost analizată la cald de una dintre cele mai prestigioase publicaţii dedicate sportului din lume, Gazzetta dello Sport, care, deşi a ţinut să menţioneze că favorita italienilor, Sara Errani, a reuşit o partidă mare, reuşind să pună mereu presiune pe serviciul adversarei, a recunoscut superioritatea constănţencei.

"Simona a eliminat-o pe jucătoarea noastră, Sara Errani, şi priveşte spre semifinale de la înălţimea locului doi mondial. Românca va fi de luni a doua în lume, după ce ieri Maira Sharapova a fost eliminată din turneul de la Stuttgart. Chiar dacă s-a impus în două seturi, meciul a fost unul greu pentru Halep, Sara fiind foarte aproape în ambele seturi. A reuşit să facă 7 breakuri şi a anulat 3 mingi de meci, înainte să se recunoască învinsă de o adversară care azi a fost mai valoroasă", a notat Gazzetta dello Sport după finalul meciului, conform prosport.ro.

Citește și: Ultimă Oră! Halep va avea un meci infernal în semifinale la Stuttgart

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel