SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC, în TURUL 2 de la CINCINNATI 2015
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, și-a aflat prima adversară din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Românca va evolua miercuri împotriva franțuzoaicei Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, în fața căreia a pierdut ambele meciuri directe disputate până acum.

Citește și: Cum o poate depăși SIMONA HALEP pe Maria Sharapova în clasamentul WTA, după CINCINNATI 2015

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. În turul inaugural de la Cincinnati, Kristina Mladenovic, 22 de ani, a trecut cu scorul de 6-2, 6-1 de Daniela Hantuchova din Slovacia, locul 68 WTA, beneficiară a unui wild card. Partida a durat doar 56 de minute.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. Simona Halep este calificată direct în turul secund, în calitate de cap de serie numărul 3.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. Kristina Mladenovic a câștigat ambele partide disputate până în prezent cu Simona Halep.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. Românca a fost învinsă în 2014, în prima manșă a turneului de la Paris, cu scorul de 7-6 (1), 6-4,, iar anul acesta, în iunie, tot Mladenovic s-a impus, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 (4), în sferturile de finală de la Brimingham.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC. Meciul Simona Halep - Kristina Mladenovic se va juca miercuri, de la ora 18:00, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Vezi și: Comentariu revoltător la adresa Simonei Halep!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel