SIMONA HALEP- JOHANNA KONTA, rezultat Cincinnati
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati după ce a învins-o în două seturi pe Johanna Konta. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale în valoare de 2.536.154 dolari, după ce a învins-o pe britanica Johanna Konta, cu 6-4, 7-6 (1).

Simona a început cu dreptul (1-0), dar apoi a cedat următoarele două ghemuri (1-2). Halep a legat apoi patru ghemuri la rând, pe fondul unui joc foarte strâns, ajungând la 5-2. Românca i-a permis adversarei să se apropie la 5-4, ratând o minge de set, dar a încheiat primul act cu un break la zero (6-4). 

Konta (26 ani, 7 WTA) a debutat în setul al doilea cu break, însă a urmat o nouă serie splendidă de patru ghemuri a Simonei (4-1), care apoi a condus cu 5-2. Halep a ratat două mingi de meci la 5-3, iar apoi Konta a restabilit egalitatea, 5-5. Britanica a fost aproape să preia conducerea, dar Simona a salvat două mingi de break și a făcut 6-5. Halep a avut apoi 40-0 pe serviciul britanicei, dar a ratat cele trei noi mingi de meci și jocul a ajuns în tiebreak. Halep a dominat tiebreak-ul, adjudecat cu 7-1, conform Agerpres.

[citeste si]

----

Știrea inițială

Rezultatul final al partidei dintre SIMONA HALEP și JOHANNA KONTA îl veți putea afla pe dcnews.

Simona Halep-Johanna Konta - Konta, cap de serie numărul 7, a dispus joi, cu 6-3, 6-4, de slovaca Dominika Cibulkova (nr.11), în timp ce Halep, a doua favorită a competiției, a avut la rândul ei nevoie tot de două seturi, 6-4, 6-3, pentru a o învinge pe letona Anastasija Sevastova (nr.15).

REZULTAT Simona Halep-Johanna Konta. Meciul dintre Konta și Halep va fi o reeditare a duelului din sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, desfășurat luna trecută și câștigat cu 6-7 (2-7), 7-6 (7-5), 6-4 de britanică. De menționat că cele două jucătoare s-au întâlnit de trei ori până acum în circuitul WTA, Konta reușind să se impună de fiecare dată.

REZULTAT Simona Halep-Johanna Konta. Konta conduce cu 3-2 la general în meciurile directe, românca având ambele victorii în Fed Cup: Halep s-a impus cel mai recent, cu 6-1, 6-3, în Fed Cup, pe 23 aprilie, la Mamaia. Konta s-a impus în 2015 la Wuhan, în optimi, cu 6-3, 3-6, 7-5, anul acesta, la Miami, în sferturi, cu 3-6, 7-6 (7), 6-2, și la Wimbledon în sferturi. În 2014, în Fed Cup, la Budapesta, Halep câștiga cu 6-1, 6-4. Cele două au mai disputat anul acesta un meci demonstrativ, la turneul Tie Break Tens, unde Halep s-a impus cu 10-2, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel