Urmărește emisiunea live
SIMONA HALEP - IRINA BEGU, rezultat final la Roland Garros. LIVE SCORE: Cea mai așteptată confruntare!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep foto Agerpres
Simona Halep foto Agerpres
Simona Halep (2 WTA) și Irina Begu (72 WTA) au jucat, miercuri, în turul secund de la Roland Garros. Meciul a fost LIVE SCORE pe DCNEWS.RO.

Simona Halep, principala favorită, a învins-o pe Irina Begu cu 6-3, 6-4, miercuri, într-un duel românesc petrecut în runda a doua a turneului de tenis de Mare Şlem de la Roland Garros. 

HALEP - BEGU set 2 (6-4)

0  -  1

1  -  1

2  -  1

2  -  2

2 -   3

3  -  3

3  -  4

4  -  4

5  -  4

6  -  4

HALEP - BEGU set 1 (6-3)

1  -  0

2  -  0

3  -  0

3  -  1

4  -  1

4  -  2

4  -  3

5  -  3

6  -  3

UPDATE 3: Confruntarea dintre cele două sportive nu a început nici acum.

UPDATE 2: Meciul dintre Jack Sock și Dominic Thiem a ajuns în setul 3, ceea ce însemnă că meciul dintre Simona Halep și Irina Begu poate începe în jurul orei 17.40.

UPDATE 1: Meciul va începe la ora 17.30.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU, rezultat final la Roland Garros. Simona Halep este favorita numărul 1 la câştigarea Roland Garros. Dacă ia trofeul la Paris, Simona Halep va redeveni numărul 1 WTA. Este a şaptea confruntare dintre cele două românce, iar Halep nu a pierdut niciodată. Ultima dată s-au întâlnit în semifinalele turneului de la Praga. De data aceasta va fi prima oară când Halep şi Begu joacă una contra celeilalte pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU, rezultat final la Roland Garros. Organizatorii turneului de Grand Slam din Franța au anunțat că partida dintre Halep și Begu va fi a treia a zilei de miercuri de pe arena „Suzanne Lenglen", astfel că va începe după ora 16:00.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU, rezultat final la Roland Garros. Halep şi Begu sunt prietene şi pe teren, dar şi în afara lui. „Cu Simona mă înţeleg extraordinar de bine. Am legat o prietenie frumoasă, vorbim multe, ne sfătuim, ne încurajăm”, spunea Begu.

Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru rezultatul final!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel