SIMONA HALEP, încrezătoare înainte de ROLAND GARROS 2015
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Roland Garros 2015, al doilea Grand Slam al anului, va începe pe 24 mai, iar numărul 3 mondial, Simona Halep, speră să aibă o evoluție cât mai bună la Paris.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Simona Halep a vorbit despre finala din 2014, pierdută în fața Mariei Sharapova, scor 4-6, 7-6, 4-6.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. "La finala din 2014 am plâns, dar am și zâmbit pentru că mă gândeam că este prima mea finală de Grand Slam. Atunci am jucat un tenis foarte bun, la un nivel ridicat, și sunt foarte mândră de acele două săptămâni", a declarat Simona Halep pentru site-ul WTA.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. A treia jucătoare a lumii a vorbit și despre jocul ei pe zgură, care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în turneele precedente de pe suprafața roșie.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. "Acum încep să simt jocul pe zgură. Îmi place această suprafață, mereu mi-a plăcut și am fost încrezătoare. Jocul meu este din ce în ce mai bun", a continuat Simona Halep, citată de gsp.ro.

Vezi și: Predicție fabuloasă despre Simona Halep, făcută de o legendă a tenisului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel