Simona Halep, grand slam. Gabriela Szabo: I-a lipsit norocul în finale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Marea campioană Gabriela Szabo a vorbit la DCNews Live despre Simona Halep și despre un aspect esențial care i-a lipsit jucătoarei de tenis pentru a se impune la un turneu de grand slam. 

Gabriela Szabo spune că Simona Halep a demonstrat calități remarcabile, dar singurul lucru care i-a lipsit pentru adjudecarea unui titlu de grand slam este norocul. 

"Îmi este greu să-mi dau cu părerea despre un sport pe care nu-l cunosc. Tenisul are un anumit specific. Trebuie însă să spun că pe lângă foarte multă muncă și talent, ai nevoie și de acel dram de noroc. Probabil că nu a avut încă șansa, sau norocul mai bine spus, să câștige un asemenea meci. Are calități, am văzut ce parcurs minunat a avut Simona Halep," a spus Gabriela Szabo la DCNews Live. 

La insistențele redacției, subiectul a revenit la Simona Halep și la blocajul din marile finale. Întrebată dacă Simonei îi lipsește curajul, Gabriela Szabo a continuat:

"Să ajungi la sport de mare performanță și să spui că nu ai curaj, nu cred. Este foarte curajoasă. Am cunoscut-o foarte puțin pe Simona Halep. Nu pot să-mi dau cu părerea dacă are nevoie de psiholog. Nimeni nu poate recomanda așa ceva. Eu nu am avut niciodată nevoie de psiholog și nu am apelat la psiholog. Mi-am găsit singură motivația. Au fost lucruri pe care le-am simțit în interior și au fost dezvoltate de echipa din spatele meu. Finala unei competiții este foarte importantă și stăpânirea de sine este o calitate pe care trebuie să o dezvolți în timp după un număr de competiții," a încheiat Gabriela Szabo. 

Vezi răspunsul complet:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel