SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA, în OPTIMI la MIAMI: Ce spune românca despre viitoarea adversară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA. Simona Halep, locul 3 WTA, a vorbit despre meciul pe care îl va juca în optimile de finală de la Miami cu italianca Flavia Pennetta, locul 28 WTA.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA. Românca susține că italianca este o jucătoare cu lovituri puternice. Simona Halep a transmis că îşi aminteşte că a fost învinsă de Flavia Pennetta, dar a precizat că în optimile din Florida va fi un meci în alte condiţii.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA. "Pennetta joacă bine, plat, are multă putere când loveşte mingea. Este greu, m-a bătut o dată, dar acum va fi o altă zi şi un alt meci. Abia aştept să joc cu ea şi să-mi fructific şansa", a spus numărul 3 mondial, conform prosport.ro.

Vezi și: Când joacă Simona Halep în optimile de la Miami

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA. Simona Halep şi Flavia Pennetta sunt ultimele două câştigătoare ale turneului de la Indian Wells, sportiva în vârstă de 33 de ani impunându-se la ediţia din 2014.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA. Românca de pe locul 3 WTA are un palmares dezastruos în meciurile cu italianca. Din cele trei întâlniri directe cu Flavia Pennetta, Simona Halep nu a câștigat niciuna. Ultimul duel între cele două a avut loc la US Open 2013.

Iată bilanțul meciurilor directe Halep - Pennetta:

2013 - US Open - 2-6, 6-7
2013 - Bastad - 4-6, 7-5, 2-0 (românca s-a retras)
2010 - Marbella - 4-6, 6-7

Citește și: Flavia Pennetta surprinde! Ce spune despre meciul cu Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel