Simona Halep, eliminată de Alize Cornet în turul 1 de la Madrid: Ce scrie presa internațională
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Înfrângerea suferită de Simona Halep cu Alize Cornet în primul tur de la Madrid, scor 6-7 (6-8), 3-6, nu a trecut neobservată în presa internațională. Rezultatul este văzut ca o mare surpriză, în condițiile în care Alize Cornet ocupă locul 28 WTA.

"Alize Cornet a dominat-o pe Halep și a reușit o performanță uriașă în turneul de la Madrid", scrie publicația franceză L'Equipe.

"Cornet a avut o evoluție de excepție și a scos-o din competiție pe Halep! E un succes uriaș împotriva finalistei de anul trecut", notează Eurosport.

Vezi și: Cutremur la Madrid! Simona Halep a fost eliminată în turul 1

"Bine ai revenit, Alize! Lacrimi de bucurie pentru Cornet după victoria în fața lui Halep. Jucătoarea din Franța a jucat un tenis inteligent, solid, și a profitat de toate erorile numărului 2 WTA. Halep n-a avut nici o soluție pentru a stopa evoluția entuziasmantă a franțuzoaicei", transmite și Tennis World.

"Cornet a trimis-o acasă pe Halep de la Madrid. Simona a avut o șansă în primul set, când a avut un break și chiar și o minge de set. Alize n-a lăsat-o să o fructifice și s-a impus. În setul 2 misiunea lui Cornet a fost mult mai simplă", susține și Sports Mole, potrivit gsp.ro.

Citește și: Simona Halep a apelat la alt antrenor în meciul pierdut la Madrid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel