SIMONA HALEP - DUBAI. Cine este cel mai înfocat suporter al româncei - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Sheznhen Open
Foto: Sheznhen Open
SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep este principala favorită a turneului de la Dubai și, deși este departe de casă, românca nu duce lipsă de fani în Emirate. 

SIMONA HALEP - DUBAI. În timpul confruntării cu Ekaterina Makarova, din sferturile de finală, Simona Halep a avut o evoluție inconstantă și a trecut prin momente dificile până să se impună în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 7-5.

SIMONA HALEP - DUBAI. Fanii din tribune au fost alături de româncă, sprijind-o de mai multe ori pe parcursul meciului cu rusoaica. Suporterii români au fost alături de compatrioata lor şi i-au strigat numele în repetate rânduri.

Vezi și: Declarație surprinzătoare despre Halep, făcută de viitoarea adversară

SIMONA HALEP - DUBAI. Cel mai înfocat susținător al Simonei Halep a fost o tânără din București, care se află în vacanță în Dubai, scrie sportnews.ro. Ea fost în centrul atenţiei în timpul sfertului de finală cu Makarova. Fana a stat în tribune, cu un tricolor alături, şi pe durata întregii partide a scandat şi a aplaudat-o pe Simona Halep. Ba chiar a izbucnit în lacrimi când jocul româncei a scârțâit, iar rusoaica a dat semne că se poate impune. 

"Aşa arată un om care a fost la un pas de a face infarct! I am very haaaappyyyyyy!!!!!!!", a scris susținătoarea Simonei Halep pe pagina de Facebook, după victoria favoritei ei.

"Hai Simonaaaa! Bate-o azi pe Wozniacki şi câştigă turneul în acest minunat oraş! Vacanţa mea a fost dată peste cap definitiv Mai contează dacă pierd sâmbătă avionul?", a adăugat fana româncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel