Simona Halep, declarație surpriză privind un eventual pictorial incendiar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cea mai iubită jucătoare de tenis din România, Simona Halep, nu a exprimat un refuz categoric atunci când a fost întrebată dacă ar urma exemplul rivalei Caroline Wozniacki, care tocmai a pozat sexy pentru o revistă din Danemarca.

Revistele pentru bărbaţi fac eforturi pentru ca în paginile lor să aibă nume mari, inclusiv jucătoare din vârful ierarhiei tenisului. Un exemplu elocvent este revista americană "Sports Illustrated", în care ultima apariţie incendiară a fost a numărului 5 mondial, Caroline Wozniacki, daneza pozând în ipostaze destul de sexy. 

Întrebată recent de către ziariști dacă ar poza precum Wozniacki, Simona Halep le-a oferit un răspuns surpriză. "Până nu primesc propunerea, nu pot să mă pronunţ", le-a spus Halep ziariștilor, fără a exprima un refuz categoric. 

Specialiștii autohtoni în domeniu afirmă însă că cea mai în vogă tenismenă din România s-ar putea lăsa convinsă să se dezbrace în faţa aparatului foto, dar exclud categoric ca acest lucru să se întâmple pentru bani. 

"Simona Halep nu cred că ar poza pentru câteva mii de euro cât ar putea să-i dea o revistă din România, ci ar face-o pentru imagine. Eu nu aş convinge-o pe Simona cu bani, ci cu un concept. Unei fete care câştigă câteva milioane de euro pe an nu ai ce sumă să-i oferi ca să o convingi să-ţi pozeze sexy, să-şi iasă din zona ei de confort și să facă un pictorial. (....) Ea, dacă se dă jos din maşină şi serveşte de două ori, câştigă mai mulţi bani cât ar lua pentru un pictorial. Simona Halep, când a făcut această afirmație, nu cred că a avut în vedere nuditatea, ci un concept pictorial", a declarat fostul șef al Playboy România, Dan Boerescu, pentru ziarulring.ro.

De-a lungul timpului, mai multe jucătoare din vârful ierarhiei tenisului au apărut în revista "Sports Illustrated", între care Steffi Graf (1997), Serena Williams (2003), Venus Williams (2005), Maria Sharapova (2006), Ana Ivanovici (2010).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel