Urmărește emisiunea live
Simona Halep - Danielle Collins, rezultat final la Roma. LIVE SCORE + video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a întâlnit-o miercuri, 11 mai, în turul secund al turneului WTA de la Roma pe Danielle Collins (28 de ani, 9 WTA). Meciul a fost LIVE SCORE pe dcnews.ro!

Simona Halep a fost eliminată de Danielle Collins.

Halep - Collins set 1 

0 - 1

0 - 2

1 - 2

2 - 2

2 - 3

2 - 4

3 - 4

4 - 4

4 - 5

5 - 5

6 - 5

6 - 6

6 - 7

Simona Halep nu a mai suportat neînțelegerile cu arbitrul de scaun și i-a transmis un mesaj răspicat. „Da, dar trebuie să urmărești meciul. Nu suntem aici să ne dăm cu părerea, ci să respectăm regulile!”, i-a transmis Simona Halep arbitrului de scaun, manifestându-și îngrijorarea cu privire la prestația acestuia. 

Halep - Collins set 2

0 - 1

0 - 2

0 - 3

0 - 4

1 - 4

1 - 5

2 - 5

3 - 5

3 - 6

UPDATE 1: Meciul începe la 20.05, după terminarea partidei dintre Laslo Djere și Stan Wawrinka.

UPDATE 2: Meciul a fost reprogramat pentru 20.30.

UPDATE 3: 21.55, noua oră de începere a meciului.

Simona Halep și Danielle Collins se vor înfrunta, miercuri seară, după ora 19.00, în turul doi al turneului pe zgură de la Roma, transmis LIVE SCORE și pe dcnews.ro.

Bilanțul confruntărilor Simona Halep – Danielle Collins este 1-1. Românca s-a impus în 2014, la US Open, scor 6-7, 6-1, 6-2. Americanca a câștigat în 2021, la Montreal, scor 2-6, 6-4, 6-4.

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a prefațat confruntarea cu Danielle Collins. „Cred că a fost dificil, din punct de vedere mental, meciul cu Alize Cornet, din mai multe motive. Unul dintre ele este că a pierdut împotriva ei la Australian Open, nu demult. Nu este ușor să joci împotriva unei jucătoare care te-a bătut, presiunea este mai mare, îți spui „această jucătoare știe cum să mă bată”. Nu a făcut un meci foarte bun, având în vedere ce poate să producă Simona. Dar nu ne pasă, pentru că a câștigat și ne pregătim pentru meciul următor. Collins este o jucătoare periculoasă, a jucat bine pe zgură în trecut, în special anul trecut la Roland Garros. Este foarte solidă, agresivă. Cu siguranță, Simona va trebui să arate cel mai bun tenis al ei. Zgura este extraordinară pentru Simona, e ceva special. Datorită calității de a se deplasa, este o jucătoare inteligentă, folosește bine unghiurile, efectul imprimat mingii. Cred că va câștiga, dacă va reuși să pună în practică acele calități", a spus Patrick Mouratoglou, citat de Digi Sport.

Deși Simona Halep este văzută favorită, experții cred că jucătoarei din România nu îi va fi ușor, deoarece Collins este un adversar agresiv.

„Acest meci va pune față în față ritmul și forța lui Collins și acoperirea excepțională a terenului de către Halep și jocul său defensiv. Românca are probleme în general în fața jucătoarelor agresive. Collins se află în această categorie și o poate pune în dificultate pe dubla câștigătoare de Grand Slam jucând din interiorul terenului, lovind mingea devreme. Cu toate acestea, Halep se poate folosi de zgura lentă de la Roma. Suprafața îi poate da suficient timp să își găsească loviturile și să inițieze schimburi lungi care o pot destabiliza pe Collins”, au scris americanii de la Sportskeeda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel