Simona Halep - Cori Gauff, REZULTAT FINAL la Indian Wells
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook Simona Halep
Foto: Facebook Simona Halep
Simona Halep a înfruntat-o pe Cori Gauff în turul II de la Indian Wells. 

Simona Halep (locul 26 WTA) s-a impus în două seturi în fața americancei Cori Gauff (SUA, 17 WTA), 6-3, 6-4, după un meci care a durat o oră și 17 minute.

Halep a controlat partida de la un cap la altul, a arătat un tenis solid și, mai ales, a știut foarte bine să-și controleze emoțiile.

Game-ul 8 din primul set a reprezentat o bornă importantă a acestei partidei. Simona a salvat trei mingi de break, după care a reușit să se impună, dar nu foarte simplu. Însă, a servit foarte bine de multe ori, chiar pe direcția lui Gauff, care nu a rezistat presiunii.

Și în setul secund, Simona a controlat partida, pe care a câștigat-o după o oră și 17 minute. 

Simona Halep a făcut, astfel, pasul în optimile de finală, acolo unde va da peste Sorana Cîrstea (27 WTA), cea care a învins-o pe Anna Kalinskaya (90 WTA), scor 5-7, 6-1, 6-0, tot duminică, scrie Digisport.

Cîrstea s-a certat cu arbitrul 

La 5-5 și minge de break pentru rusoaică, Sorana Cîrstea a avut la dispoziție doar serviciul doi, pentru că a fost penalizată de arbitru din cauza depășirii timpului avut la dispoziție între servicii.

Sorana Cîrstea: ”E gălăgie! Trebuie să fii rezonabilă puțin!”.

Arbitru: ”Nu, trebuie să fii pregătită!”

Sorana Cîrstea: ”Eram gata să servesc”

Arbitru: ”Am văzut, apoi te-ai oprit”

Sorana Cîrstea: ”Dar tu trebuie să fii puțin rezonabilă. Într-un moment ca ăsta dai serviciul doi?”

Arbitru: ”Trebuie să fii pregătită”.

Sorana Cîrstea: ”Da, dar încerc să servesc, nu e ca și cum n-aș vrea să joc”.

Arbitru: ”Înțeleg asta”.

Sorana Cîrstea: ”Nu, nu înțelegi”.

Simona Halep are antrenor pentru turneele din SUA. E de la Academia Patrick Mouratoglou

În Statele Unite ale Americii, Simona Halep va merge însoțită și de un antrenor, Morgan Bourbon, un francez de 29 de ani.

Aceasta s-a pregătit la academia Mouratoglou, de unde provine şi Bourbon, şi a vorbit despre această experienţă. De menţionat că Patrick Mouratoglou a antrenat-o pe Serena Williams.

”A fost foarte bine. O experiență deosebită. M-am simțit bine și a fost o săptămână plină de antrenamente. (Despre turneele din SUA) Nu cred că va fi ceva foarte diferit. Am mai jucat aceste turnee de foarte multe ori. Sunt bine, m-am antrenat bine și asta contează. Voi ajunge acolo și voi vedea ce pot să fac.

Bineînțeles că poți juca fără antrenor, dar ca să faci performanță maximă, din punctul meu de vedere, îți trebuie cineva alături, care să aibă încredere în tine și să te ajute în momentele grele. Eu consider că antrenorul este important într-o echipă. Da, este o chestie temporară. O să fie un antrenor de la Academia ”Patrick Mouratoglou” la Indian Wells și Miami cu mine, și după aceea o să vedem”, a declarat Simona Halep.  VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel