SIMONA HALEP. Ce au rezervat astrele pentru Halep la finala de la Roland Garros
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
SIMONA HALEP. Sâmbătă, 7 iunie, este o zi mare pentru Simona Halep. Îndrăgita Simona Halep va juca în finala de la Roland Garros.

VEZI ȘI: Soțul Cristinei Pocora: HALEP, tu NU ești româncă! Dă-o dracului!


SIMONA HALEP. Simona Halep, născută în zodia Balanță, va avea de înfruntat sâmbătă, 7 iunie, o zi grea. Iată ce spune zodiacul:

VEZI ȘI: Presa americană: Cum o poate bate Halep pe Șarapova la Roland Garros. "Dacă nu face asta, rusoaica o ucide!"


SIMONA HALEP. Balanță, 7 iunie: "Deși ești una din zodiile cele mai sociabile și mai comunicative, azi parcă nu-ți mai găsești cuvintele pentru a te face înțeles. Te afli într-un anturaj numeros cu care nu prea ai multe în comun, fiind ori persoane complet necunoscute, ori oameni cu care nu ai prea multe de împărțit. De aceea preferi să rămâi în banca ta, decât să faci eforturi pentru a te integra în colectiv. Poate există cineva în acest mediu care te privește cu oarecare ostilitate, cu răceală, ceea ce îngreunează dialogul, preferând să taci sau să aștepți să ieși cât mai repede din acel loc"(TeoTrandafir.com).

SIMONA HALEP. Balanță, 7 iunie: "Devenți impulsiv din cauza unor neînțelegeri cu șeful direct. Fiți prudent în afirmații! Vă sfătuim să vă stăpâniți nervozitatea în discuțiile cu partenerul de viață, altfel riscați să tensionați atmosfera din familie (Eastrolog.ro).

SIMONA HALEP. Balanță, 7 iunie: Simona Halep este o balanţă veritabilă, cu ascendent în Săgetător. Simona Halep este o persoană energică şi independentă, greu de influenţat, extrem de rapidă şi mai ales hotărâtă să-şi ducă la bun sfârşit orice sarcină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel