SIMONA HALEP, BEIJING. SIMONA HALEP s-a CALIFICAT în SFERTURI de FINALĂ la BEIJING, după ce a ELIMINAT-O pe ANDREA PETKOVIC
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. Simona Halep s-a calificat, joi dimineață, în sferturile de finală ale turneului de la Beijing, după un meci extrem de dificil. Românca de pe locul 2 WTA a eliminat-o în optimi pe nemțoaica Andrea Petkovic , în trei seturi, scor 7-5 (7-4), 5-7, 7-6 (7-1) .

Vezi și: Apariție de senzație a Simonei Halep, în rochie scurtă și pantofi cu toc - FOTO


SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. Simona Halep a avut nevoie de două ore și 37 de minute de joc și de două tie-break-uri câștigate, pentru a trece de ocupanta locului 17 WTA.

SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. În ultimul set, Simona Halep a condus cu 4-1, însă Andrea Petkovic a reușit să revină și a împins decisivul în tie-break. Acolo, sportiva noastră a făcut o adevărată demonstrație de forță: a reușit să câștige 6 puncte consecutive și s-a impus cu 7-1, obținând calificarea în sferturile de finală ale turneului din capitala Chinei.

Citește și: Vești groaznice pentru Halep! S-a retras și de la simplu la Beijing

SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. Pentru un loc în careul de ași al competiției, românca de pe locul 2 WTA va lupta cu Ana Ivanovic (Serbia, locul 9 WTA). Ana Ivanovic a câştigat Roland Garos în 2008, iar în meciul de Fed Cup din acest an, dintre România și Serbia, a învins-o pe Simona Halep.

SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. Simona Halep participă și în proba de dublu a turneului de la Beijing, alături de Raluca Olaru. Cele două aveau programat pentru ora 11:00 meciul din optimi. Rămâne de văzut dacă organizatorii vor decide ca partida să se joace de la 11:00 sau o vor amâna cu câteva ore, pentru a-i permite româncei de pe locul 2 WTA să se refacă după meciul extrem de solicitant de la simplu.

SIMONA HALEP ÎN SFERTURI DE FINALĂ LA BEIJING. În optimile de finală de la dublu, româncele Halep/Olaru vor juca împotriva cuplului Muguruza/Suarez-Navarro.

Citește și: Simona Halep, lovitură primită din partea WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel