Simona Halep, apel la români să sprijine Programul Visa Waiver - foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Simona Halep a mulţumit ambasadei SUA la București pentru susținerea acordată cu privire la plecarea sa în timp util la Miami Open. Mai mult, Halep i-a îndemnat pe români să sprijine Programul Visa Waiver.

'Mulțumesc @usembassybucharest pentru sprijinul prompt, astfel încât echipa mea împreună cu mine să putem călători la timp în Statele Unite pentru Turneul #MiamiOpen Tennis 2024 US.

Dragii mei români, un pas însemnat pentru România este ocazia de aderare la Programul Visa Waiver (VWP), care necesită un procent mare de aprobare a vizelor. Peste 300.000 de români cu vize americane anterioare au puterea de a influența acest rezultat. Să profităm de acest moment până în 30 septembrie 2024.

Reînnoiți-vă viza pentru SUA — acum se poate reînnoi prin poștă, fără necesitatea unui interviu. Fiecare reînnoire aduce o contribuție semnificativă în aderarea la acest program, care facilitează călătoriile. Împreună, putem trece acest prag. Acțiunea voastră de azi facilitează călătoriile zilei de mâine', a scris Simona Halep, pe contul său oficial de Instagram.

Citește și - Simona Halep, emoționată la plecarea către Miami

Simona Halep va concura la primul său turneu oficial, WTA 1.000 Miami, după ce TAS i-a redus suspendarea decisă de ITIA pentru dopaj, de la 4 ani la 9 luni. Jucătoarea română a primit un wildcard, adică o invitație din partea organizatorilor.

”Am doar un sparring (partner) și un fizioterapeut, sunt aici cu mine băieții și plecăm împreună. Nu știu ce o să fie, am ceva emoții, este normal. Dar mă bucur tare mult că am șansa să mă reîntorc pe teren, acolo unde mă simt eu cel mai bine.

Dar o să vedem cum o să fie la turneu. Când mi-am făcut bagajul chiar nu mai știam ce să-mi pun în geantă, dar este un sentiment plăcut mai ales după o decizie atât de bună.

Mama este cel mai mare suporter și cea mai mare susținere o am din partea ei, de la tata și de la fratele meu. Vor veni și ei mai târziu, pentru că vreau să îi am alături pe toți”, a spus Simona Halep, înainte de plecarea în SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel