Simona Halep a sosit la București! Declarațiile momentului - VIDEO. Covaliu confirmă: Simona va purta drapelul la JO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Simona Halep, Ilie Nastase și Ion Țiriac au primit-o pe campioana noastră la aeroport după câștigarea Wimbledon-ului
Simona Halep, Ilie Nastase și Ion Țiriac au primit-o pe campioana noastră la aeroport după câștigarea Wimbledon-ului
Simona Halep a aterizat pe aeroportul Otopeni, luni după amiaza, sosind de la Londra.

Declarații Simona Halep - Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă 

Ion Țiriac a primit-o pe Simona Halep. Covorul roșu a fost din nou întins. Alături de Ion Țiriac a fost și Ilie Năstase, dar și președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu. După coborârea din avion, Simona HAlep și oficialii români au mers în salonul aeroportului pentru declarații:

”Este o primire deosebită ca de fiecare dată. Mulțumesc familiei, antrenorilor mei, Federației de Tenis și tuturor oamenilor care mă susțin, fanilor mei, care își pun toată energia și-mi tranmit gânduri bune. Muțumesc doamnei Virginia Ruzici care de acum 10 ani a crezut că voi ajunge sus, lui Darren Cahill care a crezut că pot să câștig pe marile arene ale lumii, domnului Ion Țiriac, pentru sfaturi, mai dure si mai putin dure, și care m-a făcut să cred că o pot învinge pe Serena într-o finală de Grand Slam”, a spus Simona în conferința de presă.

”Am primit sfaturi de la Darren, dar prietenești, pentru că antrenorul meu este Daniel Dobre. Darren a fost alături de noi și este în continuare”, a mai spus ea.

”Serena este cea mai bună jucătoare a lumii și cred că ocupă locul întâi la orice”.

”Nu am avut emoții la aterizare pentru că știam că maă așteptați aici. Voi sta câteva zile și apoi o voi lua de la capăt. Fiecare obiectiv este important și-mi doresc maximum. Hagi a fost model pentru mine, chiar dacă sunt sporturi diferite. Nu am avut o legătură directă”

”Am primit foarte multe mesaje, dar nu am avut timp să le citesc pe toate. Le mulțumesc tuturor” a declarat Simona.

”Este greu să putem să convingem copiii că pot câștiga un astfel de turneu, mai ales că nu avem terenuri de iarbă în România. Copilașii trebuie învețe să lupte și să nu cedeze. Am fost clară pe tactica stablită înainte de meci cu echipa mea.  Nu m-am gândit la scor, ci am crezut în șansa mea. Am stat concentrată pe tactica mea și a fost foarte bine”.

”Ne antrenăm zi de zi, petrecem foarte mult pe teren, în sala de fitness și de aceea suntem capabile să alergăm atât de bine”

”Îi mulțumesc domnului Iohannis, sunt fericită și abia aștept să primesc distincția”

”Medalia la JO este principalul obiectiv. Îmi doresc aur, dar e foarte greu. Îmi doresc să joc în toate problele”.

”A fost un moment unic să joc în fața familiei regale și chiar am fost impresionată.”

În timpul interviului, Mihai Covaliu, șeful COSR, a confirmat, după întrebarea unui ziarist, că Simona Halep va purta tricolorul la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020!!!

"Am dormit foarte bine înaintea finalei de la Wimbledon. Turneul de la Roland Garros de anul trecut m-a ajutat foarte mult. Având experienţa asta mi-a fost mult mai uşor să gestionez finala. Dar acest turneu fiind pe iarbă este mai deosebit şi a fost mult mai greu, mai ales că a trebuit să joc împotriva Serenei Williams. Dar am fost destul de lucidă în ce am de făcut şi mi-am jucat şansa. Am jucat cât am putut eu de bine şi de aceea am şi reuşit să câştig. Acum voi sta câteva zile să mă odihnesc, să mă bucur de acest trofeu, iar apoi o voi lua de la capăt. Eu săptămânal am câte un obiectiv pentru că fiecare turneu pe care îl joc este important şi îmi doresc să dau maximum de fiecare dată", a adăugat Simona Halep.

După conferința de presă Simona a fost asaltată de fani în fața aeroportului Otopeni, care i-au oferit flori și au cerut aurografe, și-a făcut un selfie cu ei, apoi a plecat cu o limuzină Rolls Royce, condusă chiar de Ion Țiriac.

VIDEO Simona Halep a sosit la București cu trofeul de la Wimbledon



Simona Halep a revenit în țară cu trofeul de la Wimbledon 2019.

Pe aeroport a fost așteptată de oficiali și fani, pentru ea fiind întins covorul roșu. Din cauza vremii extrem de neplăcute, cu vânt și ploaie, covorul roșu a fost greu de stăpânit, acest ”zburând” de pe locul unde a fost așezat și, într-un final, a fost strâns de organizatori.

Simona Halep a fost condusă în salonul oficial, la fel ca după câștigarea Roland Garros 2018.

Vremea urâtă a pus sub semnul întrebării aterizarea pe Otopeni a aeronavei care o aduce pe Simona Halep, însă, într-un final, s-a decis că aterizarea va avea loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel