Data publicării:

Simona Gherghe, reacție la atacurile Oanei Zăvoranu. Ce nu a spus în direct

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Oana Zăvoranu a lansat, vineri, în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1, acuze la adresa mamei sale, Mărioara Zăvoranu, care a murit în această dimineață. 

VEZI AICI: Simona Gherghe-Oana Zăvoranu, replici dure la Acces Direct

Furia Oanei Zăvoranu s-a îndeptat apoi către Simona Gherghe, despre care avea impresia că nu o lasă să spună tot ceea ce vrea. 

Simona Gherghe a încercat s-o oprească pe Oana Zăvoranu. Pentru wowbiz.ro, moderatoarea emisiunii "Acces direct" a declarat că "Orice deces într-o familie reprezintă, înainte de orice, o traumă cumplită. Eu nu judec reacțiile și hotărârile pe care membrii unei familii le iau în legătură cu rudele care nu mai sunt sau cum se raportează la memoria acestora. Ca gazdă a emisiunii Acces Direct iau decizii în acord cu interesul telespectatorilor mei, iar ca jurnalist pun întrebări".

"Cred că Oana trece printr-o perioadă foarte grea. Comportamentul ei public este influențat, așa cum se întâmplă în astfel de situații, de mulți factori psihologici și, din această perspectivă, cred că are nevoie de înțelegere. Am încercat să evit o escaldare a stării de tensiune în care se află Oana Zăvoreanu, în primul rînd spre binele ei, și, în același timp, să ofer telespectatorilor o emisiune echilibrată și decentă. Nu mă aflu în conflict cu nimeni, eu doar realizez o emisiune de televiziune, nu sunt și actor al subiectelor pe care le dezbatem și așa va fi întotdeauna", a precizat Simona Gherghe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel