Simona Gherghe, din nou în dificultate la Acces Direct
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Realizatoarea de la Acces Direct, Simona Gherghe, a fost pusă din nou în dificultate, după ce al doilea invitat a părăsit studioul emisiunii. Este vorba despre tatăl prezentatoarei TV, Gabriela Cristea, care s-a supărat că nu a fost lăsat să îi dea replica ginerelui său, invitat și el în platou.

Eugen Cristea şi-a acuzat ginerele, pe Marcel Toader, că i-a făcut foarte mult rău Gabrielei Cristea, el fiind principalul vinovat pentru despărţirea celor doi. „I-ai făcut destul rău Gabrielei, dacă nu îi făceai rău, nu se ajungea la o despărţire”, a declarat Eugen Cristea.

 „Aţi vrut să o luaţi cu forţa de la Tele 7 ABC, aţi băgat-o cu forţa în maşină. Fiul dumneavoastră, fratele ei, a luat-o de păr. De ce nu spuneţi asta? Ospătarii de la un restaurant din zonă mi-au spus tot. L-am sunat pe fiul dumneavoastră, să-i spun că nu e frumos ce a făcut. El a început să mă înjure, iar dumneavoastră m-aţi ameninţat că puneţi ţiganii să mă taie pe faţă”, a declarat Marcel Toader despre socrul său.

Eugen Cristea a vrut să răspundă acuzaţiilor, însă nu a fost lăsat, aşa că a decis să părăsească emisiunea. „Numai minciuni spuneţi, nu se poate aşa ceva”, a declarat tatăl Gabrielei Cristea, în timp ce părăsea platoul.

Simona Gherghe s-a mai confruntat cu o situa'ie de acest fel, când   Rona Hartner a părăsit și ea emisiunea pentru că a fost difuzat un material în care Corneliu Vadim Tudor îi adresa o serie de acuzații jignitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel