Simion (AUR): Dacă şedinţa continuă, vom acţiona în penal ceea ce se întâmplă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
George Simion (AUR)
George Simion (AUR)
Alianţa pentru Unirea Românilor va acţiona în penal tot ce se adoptă în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, după ce ea a fost declarată închisă de preşedintele decan de vârstă Lucian Feodorov (AUR), a anunţat liderul formaţiunii, George Simion.

El a precizat că deputaţii AUR au părăsit sala de şedinţă, după depunerea jurământului şi constituirea legală a Camerei, acuzând existenţa unui blat.

„Se întâmplă un blat. L-am denunţat pe parcursul şedinţei şi nu am putut lua parte la acest blat. Doreau numirea rapidă a domnului Orban, contra Regulamentului, pentru că îşi împărţiseră funcţiile şi PSD, şi PNL, şi USR, între ei. Nu este corect. Ei mimează numai democraţia', a afirmat Simion.

„Nu vom lua parte la astfel de aranjamente, chit că nu ne vor da comisii. Suntem noi, dar nu suntem proşti. Dacă şedinţa continuă, vom acţiona în penal ceea ce se întâmplă acolo, pe baza faptului că şedinţa a fost declarată închisă de preşedintele de şedinţă. (...) AUR nu are un candidat pentru conducerea Camerei Deputaţilor”, a adăugat liderul AUR.

Ulterior, şedinţa plenului Camerei Deputaţilor a fost reluată, în noaptea de luni spre marţi, iar preşedinte de şedinţă este un alt decan de vârstă - Iusein Ibram de la grupul minorităţilor naţionale.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel