Silviu Prigoană a grațiat mielul de Paște
Candidatul PDL pentru Primăria Generală a Capitalei, Silviu Prigoană, nu este adeptul sacrificării mielului de Paște și a grațiat mielul, împrumutând astfel din obiceiul președinților americani, care în fiecare an, de Ziua Recunoștinței grațiază un curcan.
Miei graţiaţi, drob de pui, ouă umplute, plus soacra din dotare. Aşa arată Paştele în celebra familie Prigoană, care se laudă că vor să participe la creșterea economiei naționale, renunțând la sacrificarea mielului pentru masa festivă.
"Ne-am adunat astăzi cu familia să graţiem mielul. L-am cumpărat, l-am graţiat şi l-am donat la fermă. Şi noi o să facem drob de pui", a spus Silviu Prigoană, citează RTV.net.
Astfel, contracandidatul lui Sorin Oprescu, a participat moral la prepararea drobului de pui, în compania soției sale, Adriana Bahmuțeanu, și s-a lăudat cu rețeta proprie pentru ouă umplute.
"Deci şmecheria e de la umplutura de ouă. Se pune pate de ficat de pui, gălbenuş, verdeaţă, sare, piper şi maioneză. Se face din jumătate cantitate ouă, jumătate smântână".
Cât despre mieii graţiaţi, Prigoană a ţinut să sublinieze că după ce vor creşte îi va da la export, în numele creşterii economiei naţionale.
“Am hotărât să grațiem mieii pentru că familia mea nu mănâncă miel. Am salvat 10, îi ținem aici la ferma Adrianei, îi creștem și îi dăm la export ca să revigorăm economia”, a spus Silviu Prigoană. Oricum, un lucru este hotărât, miei sunt animale “prea blânde” ca să le tai și românii nu știu, de fel, să îl prepare cum trebuie, așa gândește familia Prigoană.
“Noi nici nu știm să preparăm mielul, trebuie tăiat într-un fel, lăsat să se scurgă sângele, să nu fi mâncat mielul iarbă”, a precizat Prigoană.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News