Silviu Mănăstire, demisie de la B1 TV: Motivele pentru care a plecat
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Silviu Mănăstire a plecat de la B1 TV.

„Colaborarea mea cu aceasta televiziune s-a închieiat după șapte ani. Înainte de a pleca am avut un binemeritat concediu in care am rezolvat multe lucruri personale”, a spus Silviu Mănăstire. 

„Trebuie sa le mulțumesc încă o data aici și acum oamenilor minunați, telespectatorilor mei, care au fost alături de mine in aceasta aventura. Fără pile, fără cunoștințe si relații am construit un brand cu voi alături”, a mai zis jurnalistul.

„Nu exista nicio teorie a conspirației in ceea ce privește plecarea mea, deci trebuie sa ii dezamăgesc pe iubitorii de bârfe. Nu ma consider vedeta media și așa cum se întâmpla in viața fiecăruia dintre noi, din când in când, joburile se schimba, proiectele se schimba. Este valabil și pentru profesia de jurnalist. De aceea nu am folosit plecarea mea pentru a face din ea o știre. Sutele de mesaje primite in ultimele săptămâni m-au obligat sa va dau aceste explicații.

De ce am plecat? Pentru ca tot așa cum se întâmpla in viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, la un moment dat, te saturi de oameni, de locuri, alții la rândul lor se satura poate de tine. Se numește rutina. Uneori e buna, de cele mai multe ori nu. Câteva lucruri trebuie însă precizate: Dosar de politician a fost emisiunea de prime time a postului B1TV. Ne-am bătut de la egal la egal cu cei mari din branșa. Cu formate de televiziune bine finanțate și cu mega echipe in spate. Am câștigat, am si pierdut. Nimeni nu ne-a ignorat însă. A fost doar munca mea si a unui tânăr si pasionat producator de televiziune pe nume Alexandru Chiritoi. Îți mulțumesc Alex! Cei mai importanți si relevanți politicieni, mai simpatici sau nesimpatici, au venit sa dea răspunsuri la întrebările dumneavoastră adresate de mine. In șapte ani nu a scăpat niciunul deși de multe ori nu veneau tocmai foarte fericiti in studio. Sau dacă nu veneau “pentru ca nu aveam haz” cum îmi spunea un “mare lider”, cu siguranța se uitau la emisiune cu infrigurare”, a mai zis Silviu Mănăstire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel