Silvio Berlusconi dezminte că un fiu al lui Muammar Kadhafi ar fi fost ucis de NATO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
silvio-berlusconi
silvio-berlusconi

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a dezminţit, miercuri seara, informaţia lansată de Tripoli potrivit căreia unul dintre fiii liderului libian Muamamr Kadhafi, Seif al-Arab, ar fi fost ucis într-un raid al NATO la 30 aprilie.

Silvio Berlusconi a declarat că anunţul privind moartea lui Seif al-Arab, în vârstă de 29 de ani, făcut de un purtător de cuvânt al Guvernului libian, este „propagandă“, potrivit Mediafax.

„Coaliţia nu este la curent (cu moartea acestuia), este propagandă, de fapt fiul cel mic al lui Kadhafi nu mai este în Libia, locuieşte în prezent în altă ţară, iar istoria celor trei nepoţi este, de asemenea, nefondată“, afirmă Berlusconi. Şeful Guvernului italian s-a exprimat în cursul unei emisiuni televizate care a fost difuzată în cursul nopţii şi din care Ansa a publicat mai multe fragmente. „Sunt informaţii ale serviciilor noastre“, a adăugat el, evocând serviciile militare secrete italiene.

Potrivit regimului de la Tripoli, Seif al-Arab şi trei nepoţi ai liderului libian, Seif (doi ani), Carthage (doi ani) şi Mastoura (patru luni), precum şi prieteni şi vecini, au fost ucişi în timpul unui raid al NATO asupra capitalei libiene la 30 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel