Urmărește emisiunea live
Silvia Ioniță, transformare totală. DIETA care a ajutat-o să slăbească 10 kilograme: Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Cum a slăbit Silvia Ioniță 10 kilograme.

Vezi și: Ziua Regalității, 10 mai, TRIPLĂ semnificație. Ce a făcut Carol I pentru România și care este mesajul pe care l-a lăsat țării în testament

Silvia Ioniță este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. Prezentă la pupitrul știrilor Kanal D, vedeta a uimit pe toată lumea cu noua sa siluetă.

Aceasta a slăbit enorm și a dezvăluit totul despre modul în care a slăbit 10 kilograme și a reușit să ajungă la silueta de vis. 

"Efortul de a slăbi aceste kilograme nu a fost mic. Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc să încep dieta şi un an să ajung la forma aceasta.

Dar, odată hotărâtă, nu m-am mai alintat cu pauze dese sau alte scuze. Sunt destul de activă, nu ocolesc mersul pe jos într-un ritm alert, urcatul scărilor chiar dacă funcţionează liftul şi tot felul de alte activităţi care implică mişcarea", a declarat Silvia Ioniță.

Ce dietă a ținut Silvia Ioniță

Mai mult, prezentatoarea TV spune că nu s-a înfometat deloc în dieta pe care a urmat-o. Secretul noii sale siluete ar sta în reducerea porțiilor de dulciuri.

"Iar în alimentaţie fug de E-uri! Magia a fost făcută de Sonia Burtic, minunata mea prietenă nutriţionist, care a făcut dieta: trei mese pe zi (când am timp) şi o gustare opţional!

N-am eliminat decât fast food-ul şi am micşorat drastic porţiile de dulce şi de pâine. Ba chiar am adăugat în alimentaţie fructe, legume şi salate spre care altă dată nu mi-aş fi întors privirea – ţelină, gulie, rucola, spanac, papaya, kiwi", a dezvăluit vedeta pentru click.ro.

Florin Piersic Jr, dieta care l-a ajutat să slăbească un kilogram pe zi

O altă vedetă care s-a transformat complet și a slăbit miraculos este actorul Florin Piersic Jr.

Acesta a spus că a avut mare grijă de modul în care arată, motiv pentru care a ținut o dietă proprie care l-a ajutat să slăbească până la 1 kilogram pe zi.

Actorul ține dieta de câte ori simte că a luat în greutate sau când e nevoit să slăbească pentru un rol. 

"Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu", a declarat Florin Piersic Jr.

Vezi mai multe: Florin Piersic Jr, DIETA care-l ajută să slăbească UN KILOGRAM pe ZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel