Data actualizării:
Data publicării:

Silvestru Șoșoacă spune că a sărăcit în mandatul de senator al Dianei Șoșoacă și că ar fi fost înșelat de aceasta: "Știu cu cine și unde"

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facebook Silvestru Șoșoacă
Facebook Silvestru Șoșoacă
Silvestru Șoșoacă a venit cu noi acuzații la adresa Dianei Șoșoacă, în contextul în care a fost contactat de jurnaliști, după ce fosta sa parteneră a rămas duminică fără permis de conducere. 

Diana Șoșoacă s-a ales cu suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de trei luni, după ce a fost surprinsă conducând cu o viteză de 110 lm/h pe un tronson unde limita era de doar 40 de km/h.

Silvestru Șoșoacă spune că știe că soția Diana obișnuiește să meargă cu viteză. 

"Da, merge cu viteză, tot timpul peste limita normală, dar aici n-o acuz pentru că dacă nu mergi tare, nu poți să mergi de colo până colo. Probabil va avea și dosar de ultraj pentru că i-a jignit pe polițiști, dar Diana mereu merge tare," a spus Silvestru Șoșoacă.

"Financiar nu avem ce împărți"

În ceea ce privește divorțul, Silvestru Șoșoacă spune că va depune actele foarte curând. 

"Actele de divorț le lucrează avocații mei săptămâna asta. În speță, divorțul ar fi trebuit să fie simplu, dar devine complicat pentru că eu îmi vreau numele 'Șoșoacă' înapoi, iar ea ține cu dinții de titulatura asta. Ne puteam înțelege frumos la notariat și eram divorțați până acum. Aici a fost ruptura dintre noi, eu vreau ca ea să revină la vechiul ei nume Diana Macovei, iar ea vrea să mai țină de nume o perioadă, eventual până se recăsătorește.

Noi am sărăcit în cei trei ani și jumătate de mandat electoral. Mai bine nu era senator. Din punct de vedere financiar, nu avem ce împărți," a mai spus acesta. 

Întrebat dacă bănuiește că ar fi fost înșelat de Diana Șoșoacă, acesta a continuat:

"Da, o bănuiesc, da, știu și când și unde și tot. Nu dau detalii, vor fi date doar când va fi nevoie, la divorț". 

Încă un partid politic

De asemenea, Silvestru Șoșoacă a anunțat și că își va face propriul partid politic.

"Da, îmi fac partid politic și îi aștept pe toți șoșocarii adevărați, cu rațiune, cu suflet pe noua mea platformă politică ce va ieși, sper eu, foarte curând. Eu aș vrea să fi fost ieșit deja partidul. Oriunde va candida ea, voi candida și eu. Ea își minte propriul electorat că se bate pentru președinție, dar nu se bate pentru președinție, ea mai vrea un mandat de senator, prins așa cu ajutor roșu-trandafiriu sau ar mai vrea o funcție de europarlamentar ca să ia mai mulți bani: 7000-8000 euro pe lună, în loc de 3000-4000 euro pe lună".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel