Sibiu: Spulberată în plină stradă! După minute bune de resuscitare, inima copilei de 9 ani s-a oprit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Elicopter SMURD sursa Facebook Silviu Coșa/Arhiva
Elicopter SMURD sursa Facebook Silviu Coșa/Arhiva
Accidente în lanţ pe mai multe străzi din judeţul Sibiu. Unul din ele a fost, din nefericire, fatal.

O fetiță în vârstă de 9 ani a murit, joi, după ce a fost spulberată de o mașină, în localitatea Bazna, județul Sibiu. Potrivit Poliției Sibiu, accidentul s-a produs pe strada Boianului din localitatea Bazna. „O fetiță în vârstă de 9 ani, localnică, a fost lovită de un autoturism condus de către un medieșean în vârstă de 56 de ani. Din păcate, fetița a decedat în urma leziunilor suferite”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Conform informațiilor, Serviciul de Ambulanță Sibiu a trimis de la Mediaș, de urgență, un echipaj de tip B pentru a interveni la acest accident. Echipajul de pe ambulanță a acordat asistență medicală de urgență fetiței care se afla în stare comatoasă. Fetița a fost transportată la Spitalul de Urgențe în Mediaș și, în același timp, a fost solicitat elicopterul de la Târgu Mureș. Pe timpul transportului, fetița a întrat în stop cardiorespirator și au fost începute manevrele de resuscitare. După multe minute în care medicii au încercat să o readucă la viaţă, s-a declarat, din păcate, decesul micuţei. Polițiștii rutieri fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și circumstanțelor în care s-a petrecut acest tragic eveniment.

Tot în judeţul Sibiu, o altă fetiţă a fost la un pas de tragedie după ce a fost lovită pe trecere în Cisnădie. Șoferul unui autoturism a trecut glonț pe lângă o fetița care pusese piciorul pe trecerea de pietoni și voia să treacă strada. Deși restul participanților la trafic erau opriți la zebră pentru a acorda prioritate pietonilor, individul periculos a călcat pedala și i-a dat tot înainte. Un cititor care a surprins momentul a trimis pe adresa redacției Ora de Sibiu filmarea din trafic:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel