Şi britanicii au Dorelul lor! Au asfaltat în jurul unei maşini parcate
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Instagram, BBC, Marion Lambert
Foto: Instagram, BBC, Marion Lambert
Lucru de mântuială pe o stradă din Anglia. A fost asfaltată fără să se ţină cont de maşina parcată undeva pe lateral. Muncitorii au preferat să peticească drumul de jur împrejurul autovehiculului. Imaginea a ajuns virală.

Situaţie de-a râsu'-plânsu' într-un oraş din Marea Britanie. Un șofer care nu a ținut cont de semnul de avertizare "Drum în lucru" i-a forțat pe muncitori să asfalteze în jurul unei... mașini parcate. Pe strada Huntley din Darlington au fost publicate avizele care avertizează șoferii cu privire la închiderea drumului, care a fost în vigoare luni și marți. Însă proprietarul BMW în mod clar nu a înțeles mesajul și vehiculul a fost "conturat", la propriu, cu asfalt proaspăt. Aşadar, astfel de gafe se pot face şi la "case mai mari", nu doar în România. Consiliul Darlington a anunţat că lucrările vor fi remediate „dar va presupune un cost suplimentar” pentru autorităţile locale. În acest sens au fost montate conuri de circulație și semne pentru a anunța șoferii că nu va exista parcare și drumul va fi închis timp de două zile, notează BBC.

Oamenii sunt îngrijoraţi

Locuitorii spun că strada, care este aproape de gara Darlington, este, de regulă, folosită de navetiștii care circulă cu trenul. Marion Lambert, care locuiește în apropiere, a fotografiat mașina luni. Ea a spus: „Sunt îngrijorată că vor fi mai multe posibile probleme atunci când se vor întoarce să termine treaba. A trebuit să-mi anulez livrările la băcănie, nu există nicio modalitate să ajung cu duba la supermarket. Mai îngrijorător este dacă am nevoie de o ambulanţă... Nu ar avea acces.”

Maşina "asfaltată" se află în zonă fără restricţii de parcare

Cei care au comentat pe rețelele de socializare au întrebat dacă șoferul ar putea fi în vacanță sau în spital și vor să ştie de ce mașina nu a fost tractată înainte de a se începe lucrările la drum. O purtătoare de cuvânt a Consiliului din Darlington a declarat: „Deoarece vehiculul în cauză a fost lăsat într-o zonă fără restricții de parcare, nu putem lua măsuri împotriva șoferului cu această ocazie. S-a încercat să se contacteze proprietarul pentru a-i cere să-l scoată, dar până acum fără succes. Semnalizarea avizelor cu privire la lucrările de întreținere planificate este pusă în timp util, cu scopul de a evita situații de acest fel”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel