Și-a ucis mama și voia să angajeze un asasin pentru restul familiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (cottonbro)
Sursă foto: Pexels (cottonbro)
Un bărbat și-a ucis cu brutalitate mama și a încercat să curme viețile membrilor familiei, angajând un asasin. 

Un bărbat din Oregon a fost găsit vinovat săptămâna trecută în mai multe capete de acuzare legate de uciderea mamei sale și tentativa de ucidere a fraților săi, scrie True Crime Daily

Procuratura districtului Washington County a transmis într-o declarație că pe 15 martie, un juriu l-a condamnat pe Michael Stuart Ross pentru crimă fără premeditare, tentativă de crimă de gradul I, două acuzații de agresiune de gradul II, două acuzații de utilizare ilegală a unei arme și două capete de acuzare pentru solicitarea unui asasin, care să comită o crimă premeditată.

A încercat să angajeze un deținut pentru a-și ucide frații

Ross și-a bătut și înjunghiat mama în vârstă de 73 de ani cu o țeavă de oțel în casa lor, totul având loc pe 10 mai 2018. The Oregon Live a identificat-o pe mama acestuia sub numele de Diane Ross. Potrivit biroului procurorului districtual, Michael Ross l-a urmărit pe fratele său mai mare cu țeava, dar acesta a fugit spre casa unui vecin și a sunat la numărul de urgență 911. Michael Ross a fost arestat în acea zi și trimis la închisoarea din Washington County.

În timp ce se afla în închisoare, procurorul afirmă că Ross „s-a împrietenit cu un alt deținut și i-a mărturisit că și-a ucis mama”.

Ross i-a oferit celuilalt deținut „zeci de mii de dolari” pentru a-și ucide frații. Procuratura crede că Ross „a anticipat o mare moștenire din averea mamei sale și a dorit să împiedice mărturia fraților lui împotriva sa”. Sub legea americană, o persoană își pierde dreptul la moștenire dacă îl ucide cu premeditare pe succesorul său. 

Celălalt deținut ar fi vorbit cu autoritățile și a cooperat pe parcursul anchetei.

A modificat sera de marijuana a fiului său

Potrivit The Oregon Live, Ross și mama lui s-au certat în ziua în care a murit pentru că mama i-a transformat camera de cultură de marijuana într-un dormitor pentru alți membri ai familiei. Se pare că Ross a plănuit, de asemenea, să-l ceară în căsătorie pe un comediant pe care îl urmărea, iar Dianei Ross nu i-a surâs ideea. 

Ross va fi condamnat pe 1 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel