Shakira va fi judecată pentru evaziune fiscală în Spania
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Shakira
Facebook - Shakira
Shakira ar putea fi judecată în Spania pentru evaziune fiscală. 

Un judecător spaniol a decis că există "suficiente dovezi" pentru a o aduce în faţa instanţei pe diva columbiană Shakira, sub acuzaţia de evaziune fiscală, transmite Reuters care citează un document publicat joi de instanţă, citat de Agerpres. Judecătorul Marco Jesus Juberias a finalizat o investigaţie preliminară cu privire la acuzaţiile formulate de procurori, conform cărora Shakira nu a plătit impozit pe venitul obţinut în perioada 2012 - 2014, iar prejudiciul se ridică la suma de 14,5 milioane de euro.

"Documentele (...) anexate pentru proces reprezintă dovezi suficiente pentru a continua procedurile" de aducere a cântăreţei în faţa justiţiei, conform deciziei judecătorului Juberias.

Și-a plătit sau nu obligațiile?


Dacă procurorii spanioli susţin că Shakira locuia în regiunea Catalonia în perioada în care s-ar fi produs acest prejudiciu, avocaţii vedetei susţin că aceasta a locuit în Spania abia din anul 2015 şi că şi-a plătit toate obligaţiile sub formă de taxe şi impozite.

Avocaţii vedetei au mai precizat că această decizie a instanţei reprezintă "un prim pas firesc" şi că "rămân încrezători şi complet cooperanţi cu instanţa, dar nu vor mai face alte comentarii".

Shakira, 44 de ani, are o relaţie cu apărătorul echipei FC Barcelona, Gerard Pique din 2011. Cei doi au împreună doi copii.

Schimbare radicală de look

La 44 de ani, Shakira le dă clasă tinerelor. Artista este cunoscută pentru faptul că își schimba look-ul o data la câțiva ani, fără să-i pese de criticile cârcotașilor. De curând, cântăreața și-a făcut o nouă schimbare radicală de look. După ce a fost brunetă, șatenă și roșcată, aceasta a decis să-și facă părul roz, spre marea surprindere a urmăritorilor.  

"Ești pantera roz!", i-a scris Alejandro Sanz, artistul alături de care cântă hitul "La Tortura". 

"Ideea era să fie un roșcat mai intens, însă am amestecat vopseaua cu un alt produs pe care-l aveam pe aici", a spus Shakira după ce și-a schimbat culoarea părului.

Vezi și: Lady Gaga, laude pentru Shakira și Jennifer Lopez. "Vă iubesc femei frumoase, talentate şi sexy"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel