Shakira, sacrificiu ”din dragoste” pentru cariera lui Pique: Au fost atât de multe bucăți din viața mea care s-au prăbușit
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Facebook @ Shakira
FOTO: Facebook @ Shakira
Shakira își lansează cel mai nou album după o pauză de 7 ani, în care s-a sacrificat ”din dragoste” pentru Gerald Pique și cariera sa de fotbalist.

Shakira, celebra cântăreață din Columbia, va lansa viitorul său album, după o pauză de șapte ani, despre care spune că a fost un sacrificiu ”din dragoste”, în relația pe care a avut-o timp de 11 ani cu Gerald Pique, fostul fotbalist al FC Barcelona.

Shakira a recunoscut că și-a pus propria carieră ”în așteptare” pentru a putea fi alături de cel care i-a fost partener până în iunie 2022 și cu care are doi copii.

Cântăreața, în vârstă de 47 de ani, urmează să își lanseze primul album după această pauză, ”Las Mujeres Ya No Lloran”, care se traduce prin ”Femeile nu mai plâng”.

Reflectând asupra timpului care a trecut de la lansarea albumului El Dorado din 2017, ea a declarat pentru The Times: "Multă vreme mi-am pus cariera în așteptare, pentru a fi alături de Gerard, pentru ca el să poată juca fotbal. Au fost multe sacrificii pentru dragoste”, a declarat Shakira.

Astfel, viitorul album reprezintă ”transformarea durerii în creativitate, a frustrării în productivitate, a furiei în pasiune, a vulnerabilității în reziliență”, a spus ea, adăugând că ”au fost atât de multe bucăți din viața mea care s-au prăbușit în fața ochilor mei și a trebuit să mă reconstruiesc într-un fel, adunând oasele de pe jos și punându-le laolaltă. Iar lipiciul care a ținut totul laolaltă a fost muzica”, scrie SkyNews.

Citește și: Shakira, amendă uriașă în procesul de fraudă fiscală de aproape 15 milioane de euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel