Shakira jubilează. Pique recunoaște că este o "marionetă" în relația cu Clara Marti în alegerea hainelor
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gerard Pique și Shakira s-au despărțit în vara anului 2022, dar abia acum fostul fotbalist a pomenit public pentru prima dată numele fostei sale iubite.

În cadrul unui podcast, Gerard Pique a fost întrebat care este cea mai cunoscută persoană al cărei număr îl are în agenda telefonului. Fostul jucător al Barcelonei a răspuns instant.

”Shakira, fosta mea parteneră”, a declarat Pique, potrivit Marca. Apoi acesta a continuat: ”În afara lumii fotbalului, deoarece Cristiano Ronaldo este cel mai urmărit fotbalist de pe planetă”.

Replica lui Pique a fost apreciată pentru că, în mod evident, are și alte cunoștințe celebre pe care le-ar fi putut menționa în locul fostei sale partenere, Shakira.

”Nu mă așteptam la asta”, a fost reacția gazdei podcastului. Mai mult o jurnalistă din Spania a spus: ”Ceea ce a făcut mi se pare foarte elegant pentru că știu că are contacte în toată lumea, poate mult mai celebre”.

Amintim faptul că după despărțirea de Shakira, Pique a început o relație cu Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani. Într-o emisiune a prietenului său Ibai Llanos, Pique a spus că noua sa parteneră este cea care se ocupă de ținuta lui.

Fostul fotbalist a recunoscut că nu este interesat de noile tendințe din modă. De asemenea, iubita Clara Marti îi cumpără hainele. Întrebat de Ibai Llanos dacă citește reviste de modă pentru a fi la curent cu noutățile, Pique a izbucnit în râs.

"Adevărul este că nu. Merg cu prietena mea la magazin și ea cumpără hainele pentru mine. Eu sunt o marionetă", a declarat Pique, scrie Marca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel