Urmărește emisiunea live
Shakira a fost atacată de mistreți. Animalele i-au făcut geanta praf / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Shakira
Sursă foto: Facebook Shakira
În timp ce se plimba prin parc cu fiul ei, Shakira a fost atacată de mistreți.

Cântăreața Shakira a fost atacată de doi mistreți în timp ce se plimba în parc cu fiul ei de 9 ani, scrie BBC. Shakira spune că animalele au atacat-o, după care au fugit în pădure cu poșeta ei. Cântăreața a relatat bizara poveste într-o serie de postări pe Instagram.

Ținând în fața camerei geanta pe care a recuperat-o între timp, ea a spus:  „Priviți ce-au făcut doi mistreți care m-au atacat în parc”.

„Mi-au luat poșeta în care se afla telefonul mobil. Au distrus tot”, a mai spus cântăreața. 

Apoi, s-a întors spre fiul ei și al fotbalistului Gerard Piqué de la FC Barcelona și i-a spus: „Milan, spune adevărul. Spune cum a înfruntat mama ta mistreții”.

Shakira este ultima victimă a mistreților care devin din ce în ce mai agresivi în capitala catalană în ultimii ani. În 2016, poliția spaniolă a primit 1.187 de apeluri privind atacuri ale mistreților asupra câinilor sau mistreți care încurcă traficul sau chiar lovesc mașini pe stradă, scrie Publika.

Invazie de mistreți la Roma. Zeci de godaci fac incursiuni la benzinării, pe trotuare și în parcuri

În timp ce mistreții fac incursiuni tot mai îndrăznețe în Capitala Italiei, politicienii nu știu ce măsuri să ia pentru a combate invazia. Primarul Romei a lansat acțiuni legale împotriva regiunii înconjurătoare Lazio, acuzând oficialii regionali că nu au controlat numărul de mistreți din mediul rural.

Virginia Raggi spune că oficialii regionali nu fac suficient pentru a face față primejdiei porcine, cu rezultatul că mistreții sunt văzuți în mod regulat mâncând din grămezi de gunoi, plimbându-se pe marginea drumurilor și făcând incursiuni în stațiile de autobuz. 

„Prezența imensă și necontrolată” a mistrețului la Roma a fost rezultatul eșecului guvernului regional de a pune în aplicare „un plan de management eficient”, a spus ea.

Joi, o turmă de mistreți a provocat panică în rândul cumpărătorilor de lângă o piață aglomerată din nordul orașului.

Totuși, criticii Virginiei Raggi, care este primar de cinci ani, spun că este parțial vinovată de invazia de mistreți din cauza eșecului ei de a rezolva criza de gunoi a orașului. Potrivit acestora, coșurile de gunoi devin tot mai pline și deșeurile pot deveni o atracție pentru mistreți. Aceștia o acuză că a încercat să obțină puncte politice înainte de alegerile municipale din Roma din octombrie, când speră să fie realeasă (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel