Shakespeare School își desemnează câștigătorii la concursul de creație
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
shakspire school
shakspire school

Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School își va desemna câștigătorii, pe 10 iunie, începând cu orele 11:00, la sediul Shakespeare School din Str. Dimitrie Racovița nr. 11, sector 2, la concursul celor mai bune eseuri în limba engleză.

În total au fost trimise peste 5100 trimise în cadrul concursului de creație 2011 Shakespeare School Essay Competition. Marile premii constau în tabere internaționale gratuite în Marea Britanie, la Oxford și la Cambridge.

„Suntem deosebit de emoționați că, în sfârșit, s-au decis câștigătorii Shakespeare School Essay Competition 2011. Departajarea a fost dificilă pentru comisia de jurizare deoarece există un număr mare de copii și tineri talentați și buni cunoscători ai limbii engleze, care împărțasesc un vis comun: acela de a studia în Marea Britanie! Suntem nerăbdători să anunțăm și să felicitam marii câștigători, dar și să înmânăm toate premiile ce li se cuvin!”, a declarat Adriana Alionte, director Shakespeare School.

În cadrul festivitpții, finaliștiilor pentru fiecare categorie de vârstă li se vor acorda premii substanțiale constând în școli de vară de limba engleză timp de două săptămâni în Anglia, în valoare de peste 1.500 euro. Marii câștigători au ocazia să mearga în faimosul oraș universitar Oxford sau Cambridge (locurile I și II de la grupa de vârstă 15-19 ani) și la St. Michael’s College sau Harrow House International College (locurile I și II la grupa de 11-14 ani). De asemenea, premianții vor putea urma gratuit și cursuri intensive de limba engleză pe parcursul verii, în București, oferite de Shakespeare School. Alături de acestea, vor fi oferite taxe de examen Cambridge de la British Council, cărți în limba engleză și dicționare de la librăria Cărturești și Fischer Internațional, precum și articole sportive de la Puma România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel