Sfaturile pe care nu ţi le dă nimeni când te apuci de sport. Carmen Brumă: Aşa am ajuns să învăț / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Carmen Brumă
Carmen Brumă
Carmen Brumă a oferit sfaturile pe care nu ţi le dă nimeni în legătură cu sportul, în cadrul emisiunii "Nutriție și sport, adevarul despre silueta perfectă", transmisă de DC News şi DC Medical. 

"Motivaţia e singurul lucru pentru care nu se pot crea programe. Mi-ar plăcea să am o reţetă magică, dar atunci când vorbim de motivaţie e necesar să ai voinţă, nişte motive foarte solide pentru care vrei o transformare în viaţa ta sau pentru care să introduci mişcarea în viaţa ta. Sportul pe care vrei sî îl faci trebuie să fie la îndemână, unul pe care să îl faci fără să muţi munţii din loc. Mersul la o sală, de exemplu, este mai anevoios atunci când vorbim de o persoană foarte activă, cu un program încărcat, care străbate jumătate de oraş pentru a ajunge la locul de muncă. Sportul, pentru a fi o soluţie viabilă pe termen lung, trebuie să îţi fie la îndemână. De asta mulţi oameni aleargă, pentru că nu ai nevoie de nimic special, ai nevoie de o şosea, un parc, un spaţiu cât mai larg la dispoziţie.", a declarat Carmen Brumă în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"Sportul trebuie să devină rutină"

"Aşa am început eu să mă antrenez acasă, pentru că nu îmi permitea timpul să merg la sală, să stau în trafic, să aştept după un anumit aparat, să car după mine dulapul cu haine şi tot felul de ţinute care îmi trebuiau. 

Aşa am ajuns să învăţ să fac sport acasă şi să descopăr că e cea mai eficientă, viabilă şi ieftină soluţie pe termen lung. Plus că, în felul ăsta, ajungi să te cunoşti mai bine. Sportul trebuie să devină rutină, un fel de element de igienă personală. Să simţi nevoia să îl faci, cum simţi nevoia să te speli pe dinţi sau să faci duş. Pentru asta trebuie să îl faci de drag, nu să simţi că muţi munţii din loc ca să ajungi să îţi iei porţia de mişcare", a mai spus aceasta. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel