Sfânta Maria, 8 septembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 07 sep, 18:50
WhatsApp
Sfânta Maria, 8 septembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Dacă nu ai inspirație, îți oferim o colecție de mesaje și urări pentru cei dragi, de Sfânta Maria. 

Sfânta Maria, 8 septembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări

Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

Nu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!

Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

G Ad:

Vezi și: Sfânta Maria, 8 septembrie. Ce trebuie să împarți în această zi și de ce pot fi copiii în pericol

Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguța cu toți cei din jurul tău!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului `La mulți ani!`

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La mulți ani, Maria!

De Sfântă Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!

Sfânta Maria, 8 septembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări

 La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfântă Fecioara să-ți lumineze drumul în viață.

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La mulți ani!

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Fie ca Sf. Fecioara Maria să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea. La mulți ani!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Maria!

Felicitări, dragul meu, cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!

Vezi și: Sfânta Maria Mică, 8 septembrie. Ce NU trebuie să faci și de ce NU trebuie să mănânci mâncare gătită în această zi

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro