Sezonul Vărsătorului începe pe 20 ianuarie. Ce aduce pentru fiecare Zodie în parte
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sezonul Vărsătorului, ce aduce pentru fiecare Zodie în parte / Foto: Pixabay, de Dorothe
Sezonul Vărsătorului, ce aduce pentru fiecare Zodie în parte / Foto: Pixabay, de Dorothe
Află în articol ce aduce Sezonul vărsătorului pentru fiecare zodie.

La fiecare 30 de zile aproximativ, Soarele vizitează un nou semn zodiacal. În timpul acestui „sezon”, toată lumea simte energia acestui semn astrologic predominant, indiferent care ar putea fi semnul vostru solar.

Pe 20 ianuarie, Soarele își va începe tranzitul prin semnul Vărsătorului. Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia riguroasă, serioasă și rece a Capricornului la cea detașată, liberă și revoluționară a zodiei guvernate atât de Uranus, cât și de Saturn. 

Până pe 19 februarie, vom deveni mai sociabili, toleranți, prietenoși și deschiși la tot ce este nou. Indiferent de domeniu. 

Cum Soarele se va întâlni ultima oară cu Saturn(planeta seriozității va intra în Pești în martie/ și încă ceva: gândiți-vă că Saturn va mai reveni în acest semn abia în ianuarie 2050!), vă invit să vă gândiți la cea a însemnat socialul pentru voi din martie 2020 încoace. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Previziuni pentru fiecare zodie / ascendent până pe 20 februarie

 

BERBEC

Soarele va tranzita casa a 11-a. Bineînțeles că vei acorda o atenție deosebită cercului tău social, dar ține cont de faptul că trebuie să îți faci timp şi pentru noi conexiuni acum. Ar putea fi o perioadă amestecată din acest punct de vedere, cu oameni care vin şi pleacă. Este un sezon numai bun, în care înveți să te încadrezi într-un cerc social care ți se potrivește! De asemenea, viitorul pare parcă mai roz față de acum o lună. 

TAUR

Soare va tranzita casa a 10-a, cea a carierei. Toate privirile sunt asupra ta, mai ales la serviciu! Acesta este un moment minunat pentru a intra în vorbă cu colegii de serviciu și în special cu șeful tău. Cu cât ești mai încrezător, cu atât vei avea mai mult de câștigat! Deci este momentul să mai faci un pas în afara zonei de confort. Ești mai plăcut și te simți și mai motivat. Joacă-ți cărțile corect și o creștere de salariu sau un bonus s-ar putea îndrepta către tine în curând.

GEMENI

Soarele va tranzita casa a 9-a. Vei porni într-o călătorie spre țara varietății și a diversității. Încerci să aduci în viaţa ta tot felul de oameni, locuri și proiecte diferite şi chiar s-ar putea să ai mare noroc la acest capitol, întrucât este o perioadă menită să-ţi lărgeşti orizonturile. Nu lua lucrurile foarte în serios şi învaţă să te distrezi. Și încă ceva: vei călători mai mult sau îți vei planifica unele drumuri. 

RAC

Soarele va tranzita casa a 8-a. Când emoțiile Racului se întâlnesc cu energia detașată a Vărsătorului, lucrurile devin puţin greoaie. Sunteți încurajaţi să ieșiți puţin din "carapacea" vulnerabilității şi să vă conectați cu oamenii mai mult la nivel intelectual, în special cu partenerul. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel