Sezonul Balanței a început. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sezonul Balanței a început. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie / Foto: Pixabay
Sezonul Balanței a început. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie / Foto: Pixabay
Află în articol ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie.

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru Sezonul Balanței care începe pe 23 septembrie și se încheie pe 23 octombrie.

Începutul Sezonului Balanței ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Balanței, guvernați de Venus Atunci când Soarele intră într-un semn, vom fi cu toții influențați de energia acestuia. În ciuda instinctului majorității oamenilor de a începe un nou capitol în ianuarie, sezonul Fecioarei ar putea fi de fapt cel mai bun moment pentru curățenie și un nou stil de viață. 

Pe 23 septembrie, când Soarele intră în Balanță(Echinocțiul de toamnă), trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. Acest eveniment va aduce lumina negocierilor, a dorinței de pace, dar și a indeciziei în viața noastră. 

Iar cum Soarele va merge cot la cot alături de Marte, până pe 12 octombrie, ne dăm seara cu siguranță că vom avea un Sezon al Balanței special în 2023 pentru că va fi destul de intens.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/ Ascendent în Berbec

 

Soarele va tranzita casa a 7-a și va lumina relațiile personale, în special relația cu persoana iubită. Cei care sunt deja într-o relație au nevoie să depună mai mult efort în cadrul acesteia. „Trebuie să rețineți că nu mai este doar despre voi”, spune astrologul Daniela Simulescu. Dacă de obicei sunteți individualiști, acum trebuie să colaborați cu ceilalți. Nu o să vă iasă nimic bine dacă vă bazați doar pe voi. „Proiectul acesta va fi mult mai bun pentru că l-am ascultat și pe X”, așa ar trebui să vă spuneți. Așadar, spiritul de echipă este cel care contează până pe 23 octombrie. 

Taur/ Ascendent în Taur

 

Soarele trece în casa a 6-a. Ar fi bine să găsiți un echilibru între efortul pe care îl depuneți pentru voi și efortul pe care îl depuneți pentru ceilalți. Voi cu ce mai rămâneți? Trebuie să faceți neapărat și lucruri din care să aveți și voi ceva de câștigat. Aveți grijă la sănătate, la stresul cotidian, la felul în care își pune acesta amprenta pe viața și pe rutina voastră. Relațiile cu colegii trebuie schimbate. De fapt, așteptările în ceea ce îi privește. Fiți mai deschiși față de ei, nu hotărâți pentru ceilalți. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?